czikus Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 * Tytuł Tematu: odwołanie od bana * Data otrzymania kicka\bana: 15.10.2010 * Godzina: 13:44 * Nick Admina wręczającego: 37 * Nick Gracza zbanowanego : CzikuS* ale pisze peres nie wiem czemu * Uzasadnienie kicka\bana: dostalem dzisiaj bana na tydzien..nie wiem dlaczego poniewaz caly dzien mnie nie bylo w domu od rana bylem w szkole,potem w kinie,a teraz dopiero wrocilem od dziewczyny..w konsoli pisze mi takie cos: BUILD 4617 SERVER (0 CRC) Server # 12 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You have 6 dni , 15 godzin , 38 minut i 7 sekund left on your ban. [AMXBANS] Banned nick : peres [AMXBANS] Reason : ' nq ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 178.217.39.194 ' [AMXBANS] ====================================== nie ma tutaj mojego nicku wiec nie wiem o co chodzi... moj nick w grze to CzikuS* jeszcze nigdy nie mialem bana xD nie denerwuje ludzi,jestem grzeczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 zbanowane IP musiało być wcześniej.. Zaraz dostaniesz UB ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Co do tego że jesteś grzeczny nie mam wątpliwości. Poczekaj na wypowiedź Netra, bo nie wiem dlaczego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts