czikus Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 * Tytuł Tematu: odwołanie od bana * Data otrzymania kicka\bana: 15.10.2010 * Godzina: 13:44 * Nick Admina wręczającego: 37 * Nick Gracza zbanowanego : CzikuS* ale pisze peres nie wiem czemu * Uzasadnienie kicka\bana: dostalem dzisiaj bana na tydzien..nie wiem dlaczego poniewaz caly dzien mnie nie bylo w domu od rana bylem w szkole,potem w kinie,a teraz dopiero wrocilem od dziewczyny..w konsoli pisze mi takie cos: BUILD 4617 SERVER (0 CRC) Server # 12 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You have 6 dni , 15 godzin , 38 minut i 7 sekund left on your ban. [AMXBANS] Banned nick : peres [AMXBANS] Reason : ' nq ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 178.217.39.194 ' [AMXBANS] ====================================== nie ma tutaj mojego nicku wiec nie wiem o co chodzi... moj nick w grze to CzikuS* jeszcze nigdy nie mialem bana xD nie denerwuje ludzi,jestem grzeczny
blancik Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 zbanowane IP musiało być wcześniej.. Zaraz dostaniesz UB ~close
Raca Posted October 15, 2010 Report Posted October 15, 2010 Co do tego że jesteś grzeczny nie mam wątpliwości. Poczekaj na wypowiedź Netra, bo nie wiem dlaczego.
Recommended Posts