paczek Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Witam, Mapy które ja proponuje: de_nuke de_dust2 de_train de_inferno de_tuscan Są to moim zdaniem najlepsze mapy na turniej ponieważ są one wszystkim dobrze znane. Odpada: de_kabul - nie jest mapa standardową i z 1 bs'em ciężko będzie splantować bombę. de_aztec - mapa nie grana w ligach ( z tego co wiem). de_westwood - mapa jest na nic krótko mówiąc. de_cbble - rzadko grana mapa jednak zacna w chuj de_prodigy - również rzadko grana i mało znana awp_/aim_/fy_ - to chyba jakiś dowcipniś napisał pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 (edited) sylwek nie gadaj, że nie jest standardem, bo jest, a to że nie ma go w "gołym" csie to wina tego, że została ona stworzona już po stworzeniu csa, to jest mapa turniejowa (tak samo jak ostatnio de_hell). Najlepiej tak jak pisałem wcześniej, tak jak wspomniał Taczu. Edited October 18, 2010 by ~DaV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Ja oczywiście też myślę że turniej powinien być rozegrany na takich mapach jak DD2 albo inferno a co o jakichś aimów czy awp to odpada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mod_ak47 Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 :p:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Takie posty to sobie pisz na innych forach, nie tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngeL Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Co do map : My ( normal player ;D ) Westwood , nuke itp. mapki Admini : Rats itp. Pozdro angeL:cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 @Up Żaden admin nie trawi map rats @Topic Będzie tak jak taczu napisał, te mapy nadają się idealnie na turniej i jest to decyzja nie do podważania, nie pisać mi tutaj już żadnych głupawych komentarzy. Termin na turniej trzeba ustalić, najlepiej to rozstawić na 3 tygodnie, proponowałbym co tydzień w sobote po etapie, i tak do finału, może i brzmi trochę dziwnie ale uważam, że będzie wtedy czas na zorganizowanie czasu jak i przygotowanie się odnośnie taktyk i tego typu dupereli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 @Ynex -- Zgadzam się , ponieważ nasz team nie ma jeszcze ustalonych taktyk ;D @Maps-- Najlepsze mapy jakie są grane na esl Tacz wybrał więc nic dodać nic ująć A co do turnieju To pora zacząć ostry trening Panowie i Panie mam nadzieję że Wujcio czasem się pojawi u nas do pogrania :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 A co do turnieju To pora zacząć ostry trening Panowie i Panie Ja już kupiłem kreatynę i proteiny, możemy zaczynać Co do turnieju, jak napisał Ynex i Taczu; co tydzień + mapy w/w przez Tacza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Czemu nie mozna zagrac awp indi czy awp map ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 wyjdź i nie trzaskaj drzwiami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ty sie nie wtracaj ok. O mapach decyduja admini nie ty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 każdy z adminów coś napisał na temat fy/awp a się głupio pytasz... pomyśl czasem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Skoro mapy zostaly wybrane to musimy ustalic termin tych sobót, poczekac na Thermala az upora sie z netem i mozemy grac ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Co ty mi robisz z głową... Ziomuś to ma być turniej a nie walenie gruchy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 A więc pare rzeczy jest ustalonych, wiec teraz pora na terminarz.Mam nadzieję, ze w sobotę uda się przynajmniej rozegrać mecz TEAM 1 vs. TEAM 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 No ja też mam taka nadzieję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Admini 1 nie powinni być rozstawieni tylko o tym kto przechodzi za free powinien zdecydować los. przynajmniej mnie sie tak wydaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Popieram. Oni tak zadecydowali przez zwykły brak skromności i niedocenianie innych ( myślą, że są zdecydowanie najlepsi). Najlepszym sposobem byłby znów randommizer i powinien to zrobić avaj (oczywiście jeśli się zgodzi) bo nie gra i nie odniesie jakichkolwiek korzyści. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 (edited) Drogi Avaju, nikt nie zgłaszał sprzeciwu przez najbliższe dni, co sugerowało, że nikt nie ma nic przeciwko temu. Sądzę, że jeśliby teraz wprowadzić zmiany to nastałoby pewne niezręczne zamieszanie, bo wszyscy już wiedzą i sobie w głowach poukładali z kim będą grali. Uznaliśmy to za dobre rozwiązanie, że nie weźmiemy udziału w 1 etapie. Rozumiem krytykę z Twojej strony ale zauważ także, że się już to wszystko przyjęło bez żadnych sprzeciwów. EDIT: Chcieliśmy wreszcie ruszyć z tymi przygotowaniami bo nic się nie działo, maciaS musiał zrobić losowanie drużyn bo go poprosiłem o to gdyż Ciebie nie było, a nie chciałem by się to dalej przeciągało. Nie miej nam za złe, że tak to wszystko zrobiliśmy, ale bóg wie kiedy by ktoś inny się tym zajął. Edited October 20, 2010 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfrontacja sw. warzyw Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 (edited) skoro już mowa o turnieju to chciałbym poznać składy jakie są w drużynach a tak w ogóle patrząc na pierwszą stronę, to zapomnieliście, że mapa standardowa to też de_aztec Pozdro ksw Drugi post: A tak w ogóle to rozumiem po części i Mteuszk i Ynex. W sumie już tyle macie ustalone, że nie ma teraz po co tego odkręcać. P.S. Mteuszk nie martw się. Za ten 2 etap możesz im skopać tyłki w turnieju Edited October 22, 2010 by Grz3s!3k Nie pisz posta pod postem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 http://forum.thegames.pl/sugestie-i-pomysly/1311-sklady-na-turniej.html Tutaj są składy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Yyy... Mleko? Szczerze mapa de_aztec może i jest standardowa ale zauważ że nie grają na niej sparów, mixów. Jak byś zapytał o tą mapę czy zagrają raczej wątpię by się zgodzili, ale mniejsza o to. O to mniej więcej plan jaki powinien zostać wykonany (jaki nam został). - Postanowienie gdzie gramy. (server, tutaj czy jakiś inny, testowy). - Wyznaczyć termin (dokładny po zatwierdzeniu Thermala). - Jak będziemy grali (Bez moda czy z modem). - Ile slotów będzie na serverze zakładając, że muszą być admini sprawdzający. - Jaki będzie mr (match round, czyli Ilość rund). - Czy podczas meczu będzie włączony amx (Nie powinien). Jeśli coś zostało to dopisać proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 - Postanowienie gdzie gramy.: myśle zeby wyłaczyc RM i tam to zorganizowac - Wyznaczyć termin: Termin niech bedzie taki który kazdemu odpowiada czyli jakas sobota - Jak będziemy grali: oczywiscie ze bez moda, myslalem ze to jest jasne. - Ile slotów będzie na serverze 16- dla dwóch teamow + 2 adminow przy czym gracze ze specta maja wlaczona kamere na swoich z druzyny - Jaki będzie mr proponuje 12. - Czy podczas meczu będzie włączony amx: AMX - nie jest potrzebny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 (edited) Taczu, przecież spectates nie można narzucić 1-st person na jakiś team, proponuję by rezerwowi zostali w pogotowiu powiedzmy na ven/steam/ts i dopiero gdy się powie że zmienia to dana osoba z rezerwy wchodzi na server, nie siedzi na spekcie bo to bezsens! Na rozgrywkach ESL gra się MR 15 (5vs5), więc proponuję i tutaj tak. Edited October 22, 2010 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts