Tenshi Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Data: 24.10.2010 Godzina: 20:26 Nick Admina: raca Nick gracza zbanowanego: Tenshi Reason: 'cześć !' Okres trwania : perm Ofc ni z gruszki ni z pietruszki. Administrator wszedł, zagrał 2 rundy po czym pewnie mnie zauważył i sobie chciał ulżyć. Proszę ogarniętego @ o ub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 (edited) he he he Nie wiesz jak bardzo, człowieku .. aż mnie ręka boli i ta biała plama na ścianie, mrrrr. Bana dostałeś za głupotę i chyba dlatego że miałeś serwer zmienić, na bardziej ogarnięty. Jednak, że ciągle wchodziłeś, to myślałem że jest ci to ciężko zrobić .. więc ci pomogłem, nie podziękujesz mi? No i oczywiście, tradycyjne pozdrowienia dla tenshiego Edited October 24, 2010 by Raca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Raca gratuluje jaj, od dawna od dawna chciałem to zrobić Po prostu Raca kocham Cie za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 No widze, że tu złe emocje panują. Tenshi robił się denerwujący i się czepiał, ale jednak wydaje mi się, że to prywatne porachunki, ale nawet jeśli pewnie większość Cie poprze. Moje podsumowanie: ja tam tenshiemu perma bym nie dał i uważam, że mimo wszystko jakby przestał narzekać na nas to powinien mieć ub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Mati... ja z nim chyb najwięcej gram. On ma do każdego gracza, każdego admina, każdej mapy próćz awp map i awp india wąty. Non stop mu coś w dupie źle, moim zdaniem zasługuje na tego perma albo na bana na miesiąc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 A ten znowu prosi o wypowiedzi innych ludzi To mnie rozpierdala Mati, ok pomyśl, że ktoś Cię bez podstaw obraża, nie chodzi mi o wyzwiska, tylko myli osoby. Zamiast powiedzieć tak o sobie, mówi o kimś innym 1) Jak powiedział Netro: czepia się; 2) Chciał zmienić serwer - więc mu pomogłem; 3) Mało osób za nim przepada 4) Pisze temat na forum, który ciężko zrozumieć a później mówi że to do Thermala, więc po chuj pisze na forum a nie na priv? 5) Nie porównuje się do Thermala, ale jeśli jego ktoś maksymalnie wkurwił to dostaje perma. Powtarzam, nie porównuję się, jedynie przytaczam przypadek Dena. Ja zresztą potrafię przytoczyć argumenty, nie jak on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 ty no tenshi przynajmniej fajnego reasona dostales. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 Widzę, że wypowiedzieli się najmądrzejsi i najbardziej cwani po czym temat przygasł. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 A ten znowu prosi o wypowiedzi innych ludzi To mnie rozpierdala Mati, ok pomyśl, że ktoś Cię bez podstaw obraża, nie chodzi mi o wyzwiska, tylko myli osoby. Zamiast powiedzieć tak o sobie, mówi o kimś innym 1) Jak powiedział Netro: czepia się; 2) Chciał zmienić serwer - więc mu pomogłem; 3) Mało osób za nim przepada 4) Pisze temat na forum, który ciężko zrozumieć a później mówi że to do Thermala, więc po chuj pisze na forum a nie na priv? 5) Nie porównuje się do Thermala, ale jeśli jego ktoś maksymalnie wkurwił to dostaje perma. Powtarzam, nie porównuję się, jedynie przytaczam przypadek Dena. Ja zresztą potrafię przytoczyć argumenty, nie jak on. Rozumiem wszystko o czym mówicie chłopaki.. Czasem Tenshi jest wkurwiający ale bez przesady.. Ja go lubię. Lecz trochę przesadza.. Ale nie od razu perm.. Wiem Raca że masz z nim konflikt ale to nie znaczy żeby tak postępować. Tylko żeby nie było że jestem po czyjejś stronie ale jeśli ban to daj mu na miesiąc ale nie na zawsze.. Taka moja krótka wypowiedź pozdrawiam Blancik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Wszystko fajnie zajebiście i ogólnie jeszcze raz fajnie. Perm? Nie wiem może ban na 2-3 miechy. Chłopak mówi że tutaj się nie da grać niech nie gra. Po cholerę się odwołuje skoro mówi, że idzie na inny to powinien mieć w dupie za przeproszeniem co tutaj się stanie czy dostanie bana czy nie. Narzeka jak kobieta w ciąży kieruje głupie uwagi do thermala zachowaniem mi przypomina dziecko które było rozpieszczane w domu i nie idzie mu dogodzić "Za dużo poolday'a!" "Za mało poolday'a!" Admini weźcie się ogarnijcie. Szczerze nie mam ochoty słuchać jakiegoś płakania, jęczenia, narzekania od jakiegoś Tenshiego i tylko i wyłącznie z tego powodu marnować sobie mój dzień bo jakiś pedał mi go psuje sory, ale jakieś postępowanie należało tutaj zastosować, nie dziwię się jednak Racy, że dał mu perma bo ma ku temu własne powody. Nie daję banów z rękawa za rzeczy ale szczerze powiedziawszy mam dosyć wysłuchiwania płaczów i narzekać od Tenshiego, bo jest to strasznie wkurwiające, a jeśli tolerować mam taką osobę która wkurwia wszystkich adminów to coś tu jest nie halo, pewnie i Ciebie Blancik Tenshi nakręcił, wcale się nie zdziwiłbym bo on tak wykorzystuje ludzi. Płacze byś się wypowiedział i truje dupę ale co tam, póki thermal się nie wypowie i tak nic nie zostanie zrobione . Co do tego to przeczę Tenshi nie nakręcił.. Lubię go ale czasem wkurwia.. :// Edited October 30, 2010 by blancik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 (edited) Jasne .. Następny, jeśli tak dalej będzie, jest SuperEs. Why? Jęczy jak stara, rozpruta kurwa. Admin, zrób to, admin zbanuj go, admin on przeklina. Dzisiaj (wczoraj ) tak nakręcił Banego że koleś dał bana za czity osobie która ich nie miała. Fakt, non steam, dziwnie grał, wszedłem na specta pod innym nickiem i grał tak samo jak wcześniej - ogarniał. Dostał bana za free bo tak chciał SuperEs. Właśnie podobnie jest z osobą składającą skargę, jak Ynex napisał .. Za dużo pool daya - ok! Później się siepie że za dużo pool daya -> ej coś jest nie tak, nie? Mówi że odchodzi z serwera - ciao i nie wracaj! A tu wraca jak bumerang. Coś chyba ktoś ma problemy z głową, zaburzenia. Dr. Jekyll and Mr. Hyde, bez kitu. Tyle ode mnie. Nie zapominając o tenshim, pozdrawiam cie ten_shit Edited October 30, 2010 by Raca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted October 30, 2010 Author Report Share Posted October 30, 2010 nie dziwię się jednak Racy, że dał mu perma bo ma ku temu własne powody. No to teraz napisałeś o_O Własne powody? Czyli coś osobistego? Uraz z dzieciństwa? Starsza mu przytrzaskiwała głowę drzwiami powtarzając "zbanuj Tenshiego" ? Co Ty chrzanisz chłopak. Co do poolday, nigdy nie narzekałem. Poczekamy na Thermala. Wypowiedzi racy nic nie wnoszą do tematu, chyba chce sobie dogodzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 - Nigdy nie narzekałem, co do poolday <-- To są twoje słowa wypisane wyżej a tutaj masz post Racy w innym temacie bo nie chce mi się szukać wszystkich cytatów pokolei Cytat ze skargi na mnie Chętnie zmienię klimat na coś z wyższym skillem, niż poolday rozgrywany na odznakach z krowy i szota :down: W tym temacie Coś ode mnie? Mapa taka jak india, snow czy poolday nie jest grana wcale tak często. To dustem2 już rzyga się. Przydałaby ci się lecytyna bo pamięć szfankuje, poprzedni temat nie był wcale tak dawno co nie zmienia faktu że thermal cie olał ciepłym moczem jak i powinno być. Nic się nie dzieje bez powodów jeśli znasz życie ale jak widać masz mało informacji na jego temat. Jeślibyś siedział cicho jak mysz pod miotłą i nie robił zamieszania mogę sobie rękę uciąć że nie byłoby komplikacji. Ale ludzie robią po swojemu i niestety nie dobrze na tym wychodzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted October 30, 2010 Author Report Share Posted October 30, 2010 Złośliwość ze strony ynexa... I po co ci to? Brak szacunku? Proszę bardzo. Gdybyś nie był administratorem... To, że napisałem, iż mapa jest grana na odznakach, nie zmienia faktu, czy chciałem ją grać czy nie. Lepszy był basenik niż mapka pokroju inferno/kabul/rats/dd2 grana 20 raz w ciągu dnia. ps. ty ynex oczywiście jesteś najmądrzejszy, najwspanialszy i wszystko od zawsze robisz wzorowo, dlatego możesz każdemu zwracać uwagę, rozumiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 I kto to mówi, od ciebie mądrzejszy jest mój pies. Jak masz TicTa'a zamiast mózgu, to jest mi bardzo przykro. No i powiedz mi po co te głupie teksty z twojej strony? Myślisz że to ci pomoże z ub? Jesteś żałosny. Pozdrawiam cie tenshicie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Raca no to daj mi perma... ( Ja Cie nie obrażam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Ale nie o to chodzi, po prostu jesteś upierdliwy jak japoński turysta. Piszesz o czitach których koleś nie ma a później na sayu jedziesz admina, że nie umie rozpoznać czitera. Tyle ode mnie na Twój temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Jak Cie nie bylo na poprzedniej mapie to nie mow ze byl czysty. A z 2 strony typ ktory smigal na aim i sh (bylo bardzo widac) dostal bana na 5min. Od admina ktorego pozniej "namowilem" do zbanowania "czystego gracza". Z mojej strony tez Tyle. pzdr.ES! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) Czyli ban był za : Bana dostałeś za głupotę i chyba dlatego że miałeś serwer zmienić, na bardziej ogarnięty. Jednak, że ciągle wchodziłeś, to myślałem że jest ci to ciężko zrobić .. więc ci pomogłem, nie podziękujesz mi? Raca co masz na myśli mówiąc głupotę ? bo resztę wiem o co chodzi. (od razu mówię ze Tenshi nic mi nie mówił żebym tu pisał - dlaczego tu napisałem admini będą widzieć w Subforum dla Administracji ) 1) Jak powiedział Netro: czepia się;2) Chciał zmienić serwer - więc mu pomogłem; 3) Mało osób za nim przepada 4) Pisze temat na forum, który ciężko zrozumieć a później mówi że to do Thermala, więc po chuj pisze na forum a nie na priv? 5) Nie porównuje się do Thermala, ale jeśli jego ktoś maksymalnie wkurwił to dostaje perma. Powtarzam, nie porównuję się, jedynie przytaczam przypadek Dena. 1 - Ciebie ? , servera ? 2 - gdyby chciał to by zmienił 3 - to nie powód zeby zbanować 4 - ze nie umie złożyć zdania też nie jest powodem do bana na serwerze, wystarczy upomnienie na forum albo ban na forum 5 - ______________ Większość dalszych postów w tym temacie nie ma sensu. więc odwołałem się do tych. Moim zdaniem nie powinno być bana bo oboje (Tenshi i Raca) jesteście winni. Tenshi czasem jest bardzo wkurzający, to prawda ale to nie jest powód żeby dawać perma za to ze sobie narzeka tam na mape czy na coś. Nie zwracajcie uwagi to albo mu sie znudzi narzekać i będzie grał w ciszy albo pójdzie i wróci na inną mapę. Teraz dalej, widziałem że się wypowiedział TaczMajEs (bez sensu jak zawsze ale się wypowiedział) - Raca, Tenshi jest wkurzający ale jak powiedziałem wyżej ale żeby nie było że bronie któregoś z was napiszę i to: po tej sprawie z postami czy komentarzami na nk bodajże, Tenshi wchodząc na serwer był slapowany przez Ciebie i Tacza. - pytając za co ktoś dostał odpowiedz od Tacza "bo to pedał jest" Tenshi coś powiedział to dostał jakiegoś małego bana. Wiec też widzimy każdy z was jest po części winny. (jeśli SuperEs też wkurza to czemu nie ma bana ?) Pytanie retoryczne Nie potrzebne są wasze wzajemne docinki na forum jeden do drugiego i te głupie "pozdrowienia" W tej sprawie to wszystko z mojej strony nawiasem mówiąc Tenshi powinien mieć unb i obiecać na forum ze nie będzie narzekał. Czekam teraz na wypowiedz Racy do mojego postu... Edited November 1, 2010 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 Odnosząc się do wypowiedzi Flesza i mimo to że Raca jeszcze nie odpowiedział, publicznie mogę obiecać ze zmienię swoje nastawienie dotyczące serwera oraz graczy a nawet przeprosić za to co było. Więc przepraszam wszystkich i obiecuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Czyli ban był za : Raca co masz na myśli mówiąc głupotę ? bo resztę wiem o co chodzi. Nie umiał się zachować, podać dobrych argumentów (może w szkole nie uczyli), obrażał. (od razu mówię ze Tenshi nic mi nie mówił żebym tu pisał - dlaczego tu napisałem admini będą widzieć w Subforum dla Administracji ) Jakbyś był na Steam to napewno by napisał. 1 - Ciebie ? , servera ? 2 - gdyby chciał to by zmienił 3 - to nie powód zeby zbanować 4 - ze nie umie złożyć zdania też nie jest powodem do bana na serwerze, wystarczy upomnienie na forum albo ban na forum 5 - ______________ 1 - Większości, serwera; 2 - Mówił że zmieni, można powiedzieć że na serwer "wjechał", że niby mały skill i słabe mapy; 3 - Jeśli denerwuje dużo osób, osoby nie chcą go widzieć na serwerze to "niech sobie gra"? Wkurzać 10 osób obecnością jednej osoby, czy zbanować tą jedną osobę dla spokoju tych 10? 4 - Nie, nie jest to powód, jednak to się odnosi głupoty. Jak napisałem, forum jest publiczne a nie prywatne, jeśli chcesz na priv, wyślij wiadomość priv, gg, maila; 5 - Wiedziałem, że ktoś na to tak spojrzy. Teraz dalej, widziałem że się wypowiedział TaczMajEs (bez sensu jak zawsze ale się wypowiedział) - Raca, Tenshi jest wkurzający ale jak powiedziałem wyżej ale żeby nie było że bronie któregoś z was napiszę i to: po tej sprawie z postami czy komentarzami na nk bodajże, Tenshi wchodząc na serwer był slapowany przez Ciebie i Tacza. - pytając za co ktoś dostał odpowiedz od Tacza "bo to pedał jest" Tenshi coś powiedział to dostał jakiegoś małego bana. Wiec też widzimy każdy z was jest po części winny. Tacz to Tacz, musi dorzucić swoje 3 grosze Nie, po sprawie z komentarzami, obiecałem mu bana. Wszedł, powiedziałem że ma bana. Dostał bana na 5min, niech idzie się wysrać lub zdjęcia na nk pooglądać. Myśleliśmy z Taczem że ten koleś jakiś bardziej zabawny jest a nie że zaraz po banie zaczął straszyć skargą, jeśli go nie odbanuję. Ban wygasł to zażyczył sobie również miejsca na serwerze. Slapneliśmy go do 1hp kilka razy. Ale pierwszy slap był na dzieńdobry, później ten zaczął przeklinać więc dostawał dalej slapy, dawaliśmy mu je za przeklinanie, żeby go nie banować. Jakby bana za przeklinanie dostał, też pewnie by skargę napisał. Obraził się i wyszedł, napisał skargę i zaraz po tym wysłał linka chyba wszystkim znajomym, jak nie całej swojej wsi żeby się wypowiedzieli. (jeśli SuperEs też wkurza to czemu nie ma bana ?) Pytanie retoryczne Mimo, że retoryczne, odpowiem. Jeśli jestem na serwerze, pod innym nickiem, avatarem, na spectatorze i obserwuję kolesia który ma czity, tfu .. gra lepiej od SupeEsa a ten nie przestaje truć dupy innym adminom że koleś czituje a ja, na spectatorze nic nie widzę, to wiesz. Mało tego, wracam pod normalny nick, avatar a ten dalej się pluje i jedzie po adminach, że nie umieją czitera rozpoznać. "Player: Player2 ma czity" "SuperEs: no i co? tutaj admini mają w dupie graczy i nie umieją rozpoznać czitera" Tutaj dałem przykład, nie wyglądało to dokładnie tak, jak napisałem ale w przybliżeniu. No i tutaj znowu się pojawia problem, bo dałbym mu bana za obrazę czy coś tam - to by się odwołał i by było po sprawie. Edited November 3, 2010 by Raca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts