Jump to content
TheGames.PL More than games

Odwołanie od bana Rybu$

Rybu-
 Share

Recommended Posts

• Tytuł Tematu: Odwołanie od bana Rybu$
  • Data otrzymania kicka\bana: 27:10:2010
  • Godzina: 21:09
  • Nick Admina wręczającego: Paczek
  • Nick Gracza zbanowanego: Rybu$
  • Uzasadnienie kicka\bana: "perm aktywny"
  • Treść odwołania: Wchodze sobie do gry i nagle po 10 minutach dostaje bana, że
    niby " perm aktywny " jak wszystkie bany które kiedyś miałem zostały wyjaśnione i zdjęte także nie wiem o co chodzi i prosiłbym o wyjaśnienie tej sprawy. Z góry
    dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam

Mój ostatni ban to dostałem za jakąs niby reklame , no to wchodze i chce się zapytać tylko o co chodzi i Blancik kazał wyczyścić CONFIG więc się go zapytałem jak to zrobić on mi odpowiedział i po odpowiedzi dostałem bana na tydzień. Ok tydzień przerwy sobie zrobiłem i po tygodniu zacząłem dalej grać. Więc odczekałem to więc nie wiem o co chodzi. Prosiłbym o wyjaśnienie tej sprawy i zdjęcie tego bana. Z góry dziekuje i Pozdrawiam .

No więc z tego co się orientuje to dnia 8.10.2010 dostales bana na 7 dni za reklamę dzien pozniej dostales znów bana na tydzień z reasonem egzisting ban. Kolejnego dnia (juz 10.10.10) dostales perma od netra a ja ci go jedynie poprawilem.

To wynika z banlisty więc?!

Witam.

8.10 wieczorem mój brat grał i dostał bana za jakąś reklame. Rano wszedłem (nie wiedząc, ze dzień wcześniej wieczorem mój brat dostał bana ) gram sobie i nagle piszą , że wczoraj dostałem bana i ktoś mnie zbanował jeszcze raz. I przez 7 dni nie wchodziłem. Więc jest niemożliwościa to że wszedłem na konto skoro miałem bana na 7 dni chyba , że ktoś inny wszedł podszywając sie pode mnie. Także prosiłbym o UB z góry dziekuje.

Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...