Rybu- Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Tytuł Tematu: Odwołanie od bana Rybu$ Data otrzymania kicka\bana: 27:10:2010 Godzina: 21:09 Nick Admina wręczającego: Paczek Nick Gracza zbanowanego: Rybu$ Uzasadnienie kicka\bana: "perm aktywny" Treść odwołania: Wchodze sobie do gry i nagle po 10 minutach dostaje bana, żeniby " perm aktywny " jak wszystkie bany które kiedyś miałem zostały wyjaśnione i zdjęte także nie wiem o co chodzi i prosiłbym o wyjaśnienie tej sprawy. Z górydziekuje za pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Aktywne bany Data Gracz Admin Powód Czas 27-10-2010 - 21:09 Rybu$ TaczMajEs perm aktywny Na zawsze 10-10-2010 - 08:41 Rybu$ 37 nie odczekales bana Na zawsze Wszystkich aktywnych banów (2) Więc jednak bana masz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybu- Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 Mój ostatni ban to dostałem za jakąs niby reklame , no to wchodze i chce się zapytać tylko o co chodzi i Blancik kazał wyczyścić CONFIG więc się go zapytałem jak to zrobić on mi odpowiedział i po odpowiedzi dostałem bana na tydzień. Ok tydzień przerwy sobie zrobiłem i po tygodniu zacząłem dalej grać. Więc odczekałem to więc nie wiem o co chodzi. Prosiłbym o wyjaśnienie tej sprawy i zdjęcie tego bana. Z góry dziekuje i Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 No więc z tego co się orientuje to dnia 8.10.2010 dostales bana na 7 dni za reklamę dzien pozniej dostales znów bana na tydzień z reasonem egzisting ban. Kolejnego dnia (juz 10.10.10) dostales perma od netra a ja ci go jedynie poprawilem. To wynika z banlisty więc?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybu- Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 Witam. 8.10 wieczorem mój brat grał i dostał bana za jakąś reklame. Rano wszedłem (nie wiedząc, ze dzień wcześniej wieczorem mój brat dostał bana ) gram sobie i nagle piszą , że wczoraj dostałem bana i ktoś mnie zbanował jeszcze raz. I przez 7 dni nie wchodziłem. Więc jest niemożliwościa to że wszedłem na konto skoro miałem bana na 7 dni chyba , że ktoś inny wszedł podszywając sie pode mnie. Także prosiłbym o UB z góry dziekuje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybu- Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Więc jak mógłbym prosić o odbanowanie mnie ? Przecież nic aż tak wielkiego nie zrobilem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Niech będzie dam UB Zamykam. Edited November 3, 2010 by paczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts