MoveMeIrek Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Data otrzymania bana: 31.10.2010r. Godzina: 18:33 Nick Admina wręczającego: Bany Nick Gracza zbanowanego: MoveMeIrek Uzasadnienie kicka\bana: Czitujesz Wallhack / Aim - Serwery CS TheGames.PL Treść odwołania: Wg. mnie ban zupełnie bezpodstawny, admin stwierdził, że mam czity na podstawie 3 rund (3 banie) na awp_india. Żadnych ss'ow ani niczego podobnego Dowód uzasadniający odwołanie: Brak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Po 1 w 4 Rundach Walnełeś 8 HS w tym 3 przez skrzynki i nigdzie więcej Dziekuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Demo pliz prosz bądz ss na wh ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Po to jest opcja amx_ss żeby robić ss'y. Opcja record po to by kręcić demka. Innego admina nie było co by to potwierdził? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 ja wtedy byłem, ten gracz zachowywał się dziwnie to prawda, jednak nie jestem wstanie potwierdzić na 100% że ma wh, nie widziałem go ze spekta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoveMeIrek Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 Bany ogarnij to po 1 a po drugie to żadnych HS przez skrzynie nie było! Na miejscu głównego admina za takie coś odebrał bym Ci Adma. Moim zdaniem po prostu nie chciało Ci się nakręcić demka ani zrobić SS, prawdopodobnie stwierdziłeś, że i tak się nie odwołam Najwyraźniej się myliłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 ja wtedy byłem, ten gracz zachowywał się dziwnie to prawda, jednak nie jestem wstanie potwierdzić na 100% że ma wh, nie widziałem go ze spekta to trzeba było zejść na specta i zrobic ss zeby byc w stanie powiedziec na 100% czy ma WH jezeli zachowywal się dziwnie . Ja jestem za ub, niech sie wypowiedzą mądrzejsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Macie racje, dostaniesz ub ponieważ to ja popełniłem błąd, Niepotrzebnie dawałem bana bez dowodów, no niestety moja wina -.- jeszcze raz przepraszam ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoveMeIrek Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 Nie ma sprawy, dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts