Frugo Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Całkiem niedawno na rundzie rozgrzewkowej zabilem 4 osoby z noża w tym jeden hs(wymagane 3 zabicia +1 hs), jednak experta nie dostalem. Liczbe zabic mam odpowiednią, bo ponad 100. Dlaczego nie dostalem experta? Licze na szybką odpowiedź i pomoc Frugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Jedną z przyczyn może być padnięcie serwera - kasują się zabicia i odznaki. EDIT: Napisałem zanim pomyślałem xD Nie mam pojęcia, jednak też miałem taki przypadek, ale jakiś czas temu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Gdyż ponieważ iż, że po rundzie rozgrzewkowej jest restart, co oznacza że fragi zdobyte i nabite odznaki się nie liczą. Musiałby jeden z teamów wygrać rundę przed końcem rozgrzewki wtedy zaliczyłoby Ci odznakę(ja osobiście w ten sposób nabiłem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shun Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 ja jak kiedys gralem na innym nicku .. tez tak samo mialem ale z poczatkujacy z noza.. w pomocy pisze ze musza byc 2 albo jakos tak .. ja zabilem o 1 za duzo i mi nie zaliczylo. Mozliwe chodzi oto ze musi byc rowno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frugo Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 czyli to troche nie fair ze czasami zalicza a czasami nie ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Ale ja podalem Ci przyczyne i jest ona na 100% pewna.Restart to restart i się fragi nie liczą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 To by się zgadzało. Ja osobiście tą odznakę nabiłem na awp_india Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts