CumShOoOoter Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 (edited) 1) Odwołanie od bana 2.) z nienacka 3.) z nienacka =o 4.) CumShOoOoter (w konsoli BANNED NICK: "ZAROWA" nie wiem o co chodzi?) 5.) Czitujesz Wallhack / Aim - Serwery CS TheGames.PL 6.) Najwidoczniej podczas mojej nie obecnosci zostalem zbanowany. Wczoraj (tj. 5.11.2010) za dnia nijaki uzytkownik 'Super Es!' po nie udanym rozbrojeniu bomby (! szok nie?) wiele krzyczal (praktycznie plakal na mikrofonie), ze mam hacki oraz ze juz bylem zbanowany, ze jest wpis na forum to dlatego mam dostac rowniez bana. Wieczorem najwidocznie 'po kolezensku' przycisnal jednego z adminow by mnie zbanowal i to w dodatku permem... Nie rozumiem tego, calkowicie nie profesjonalne podejscie do sprawy, nastepnym razem prosze zrobic screena lub nagrac demko, ogolnie cokolwiek bym mogl w latwy sposob wrzucic na serwer i udowodnic swoja nie winnosc. Serwer bardzo mi sie podoba gram od okolo dwoch tygodni mam swoje cele ktore chce osiagac na nim. No żal... 7.) STEAM_0:0:7369722 Temat do usuniecia. Polaczylem na nowo neostrade i przypisalo mi nowe IP. Widocznie nijaki 'ZAROWA' dostal bana na IP, swoja droga ciekawe skad chlopak pochodzi... Edited November 6, 2010 by CumShOoOoter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shun Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 ale w liscie banow .. nie masz zadnego aktywnego bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
CumShOoOoter Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 Wlasnie zdziwilem sie gdy odpalilem z rana CS'a ale najwidoczniej w nocy gdy NEO przydzielilo mi nowy IP dostalem jakis zbanowany. ZAROWKA to nie moj nick... CumShoooter tylko na nim gram i gralem. Mam steama i w konsoli w opisie bana nawet nie bylo steam id... tak jak juz napisalem wczesniej, zresetowalem router i TP przydzielilo mi nowy numer IP ktory jest czysty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 no to chyba należy się komuś takie jedno słowo:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Sprawa wyjaśniona Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts