karmel-! Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 (edited) Tytuł Tematu: Odwołanie od bana (karmel-! / by `Koszmar) Data otrzymania bana: 07:11:2010 Godzina: 13:09 Nick Admina wręczającego: `Koszmar Nick Gracza zbanowanego: karmel-! Uzasadnienie bana: Ss'y na forum Treść odwołania: Na serwerze gram tylko w weekend, ponieważ tylko wtedy jestem w domu (wracam z akademika). Bardzo mi się podoba ten serwer, dlatego zamierzam tu dalej grać, lecz lekko przeszkadza mi w tym (wprawdzie niesłuszny) ban. Proszę o szybkie rozpatrzenie i przyznanie mi UB :] Dowód uzasadniający odwołanie: Wrzucam screeny : Jeszcze raz proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy i przyznanie mi UB :] Z góry dziękuje i pozdrawiam karmel-! Edited November 7, 2010 by karmel-! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shun Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 ja osobiscie nie dal bym Ci ub czemu? poniewaz... prawie na kazdej mapie widac jak masz wh... szkoda ze nie nie zrobilem ss jak w typa namierzałeś z szybu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Mi osobiście nie pasuje to, że wszystko jest na czerwono (tzn ap, hp, ammo, zabójstwo w łebszota, latarka) i radaru nie widać normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Coś dziwnego masz na radarze .. którego nie widać a te czerwone punkty w okolicy Ciebie to co to to jest to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 ja również nie dałbym UB powód? tez uważam, że grasz na wh i to czasami perfidnie widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmel-! Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 co do tego czerwonego hp i wogule to taką grę mam od zawsze , dostałem wersję od kuzyna , a to na radarze to mi też strasznie przeszkadza , nic na nim nie widać czasami zanim znajdę pake mija kilkanaście sec. Co do skarg shun'a do że za każdym razem Ct' na ratsach chodzi tak samo (to nie moja wina) , a ja najwyczajniej skanuję, w momencie w którym robiono mi screeny nie grałem ja tylko mój kuzyn ( też gra na tym servie ) , dałem mu na chwile pograć , Ja zazwyczaj chodzę na ratsach z Awp , i za każdym razem tak samo i w tych samych miejscach dopadam Ct . Może wam się to podabać lub nie nie wnikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 W sumie to ssy czyste bedzie UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmel-! Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Bardzo dziękuję , z poważaniem karmel-! Temat do zamkniecia (jak mniemam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts