Narek81 Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 (edited) Elo Nick: Narek81 Wiek: 15 lat i 7 miechów Steam_ID: STEAM_0:0:34230074 Staż w CS: 2 lata Datę rejestracji na forum: 18-07-10 Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: około 30 h Od kiedy u Nas grasz: od około 5 miechów Powód ubiegania się o Admina: -Będę strzegł servera przed cheat`ami. -Znam AMX`a. -Mam już na jednym servie admina. -Uwielbiam ten server. -Będę wspierał server w sprawie finansowej. -Raczej wszyscy mnie znają. -Jestem na Steam`ie prawie cały dzień Online. -Nie lubię przekleństw. ( zwłaszcza wyzywania ). Czekam na odp. oraz rozpatrzenie podania . Pozdro dla Administracji i Graczy. Narek81 . . . Edited November 7, 2010 by Narek81
Raca Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Wiek: 15 lat i 7 miechów 1) - Nie, jedyny admin który jest +/- w Twoim wieku to Matek, który sobie na admina zapracował. 2) Masz Steam ale nie wiem kiedy grasz Ty, kiedy Twój brat 3) Adminów jest w chuj i jeszcze więcej, czyt. dużo, za dużo. -- Można prosić o zamknięcie rekrutacji?
Narek81 Posted November 8, 2010 Author Report Posted November 8, 2010 Wystarczy napisać - ważne czy gram ja czy mój brat - on mnie zawoła. A czy sobie "Matek" zapracował ? Aha i właśnie nie wiem czy rekrutacja jest otwarta,więc to podanie to takie "rozpoznawcze".
Recommended Posts