Psikuta Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 (edited) Data otrzymania bana: 08:11:2010 Godzina: 20:54 Nick Admina wręczającego:37 Nick Gracza zbanowanego: Psikuta Uzasadnienie bana: mialeś bana Treść odwołania: nie miałem Dowód uzasadniający odwołanie: http://banlista.thegames.pl/ Jest tylko ten ban, od którego się właśnie odwołuję, więc albo coś 37 się pomyliłeś albo podałeś zły powód. Zobacz ocb jak będziesz miał chwilkę Edited November 9, 2010 by Psikuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Może Sie Netrowi Pomyliło (nie wnikam) poczekaj na jego osad ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psikuta Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Mógłbym liczyć na nieco większe zainteresowanie ze strony adminów? Bo każdy może sprawdzić, że nie miałem wcześniej żadnego bana. A jeśli już nie chcą ściągać bana danego przez innego adma, to przynajmniej dać jakoś znać Netro o sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NetroMike Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Zajebałem sie moczem. Niech ktoś mu da ub, bo ja mam problem z BL. Przepraszam Cie Psikuta za problemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 UB. wybacz, netro nie wiedzial ze mamy forum. close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts