H.E.C.U Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Witam dostałem dzisaj bana od jednego z waszych adminów `Koszmar niby z takiego powodu że grałem na WH i Aimie.To że człowiek gra lepiej od drugiego nie znaczy odrazu że gra nieuczciwie, prosił bym o odbanowanie mnie gdzsz chciałbyb grać na waszym serwerze. Z góry dziękuje i czekan na odpowięć. Oto link do scrrenów:http://www.speedyshare.com/files/25119862/Scrreny.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Zrob według wzoru: Odwołanie od bana/kicka Data wydarzeni Godzina wydarzenia Nick Admina wręczającego Nick gracza Zbanowanego Uzasadnienie bana Treść odwołania: Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. Ja tak musiałem :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 UB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts