Rybu- Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Tytuł Tematu: Odwołanie od bana Rybu$ Data otrzymania kicka\bana: 11:11:2010 Godzina: 12:31 Nick Admina wręczającego: `Koszmar Nick Gracza zbanowanego: Rybu$ Uzasadnienie kicka\bana: " ssy na forum " Treść odwołania: Dostałem bana i mam wrzucić ssy na forum. Tylko problem w tym, że nikt mi tych ss nie zrobił. Więc o co tu chodzi ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Tak.. Tak.. Zrobilem chyba z 10ssow. Jesli nie masz nic do ukrycia to je wrzuc. Chyba że? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Widziałem dziś że Koszmar robił Ci screeny byłem przy tym i gadałem z Koszmarem wtedy więc nie ściemnisz się że nie masz screenów bo były robione i koniec. Jeśli nie masz nic do ukrycia to je wstaw/ no a jak jednak nie doczekamy się tych screenów to ban zostanie.. Dziękuję to koniec na ten temat czekamy na screeny Pozdrawiam Blancik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts