Just Smile Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 (edited) 1. Odwołanie od Bana 2. Data otrzymania bana : 11 Listopada 2010r. 3. Godzina : Kilkanaście minut przed 14 4. Admin banujący : 'Koszmar 5. Nick zbanowanego: Smile 6. Uzasadnienie bana: Wszedłem na banie/aktywny ban 7. Odwołanie : No to tak, wczoraj wkurzyłem się bardzo bardzo... no i wyzwałem kogoś na serwie już nie pamiętam kogo no i Blancik (chyba on tak mi się wydawało) dał mi bana na 5 min i to mnie zdziwiło że na tak krótko. Pomyślałem sobie dobra już się uspokoję ale że było późno to nie wszedłem już na serwa tylko na kurnik.pl, ale mniejsza z tym. Dziś sobie Wszedłem normalnie IP nie mogło mi się zmienić, ponieważ nie odłączam przez noc routera(chyba że samo się zmienia). No i gram sobie już z 1h, a tu 'Koszmar dał mi bana perma. Zdziwiłem się bo wiedziałem że wczoraj dostałem tylko na ,, 5 MINUT ''. I gdy przed chwilą zobaczyłem Ban listę wgl nie ma Blancika i 5 min tylko Koszmar na 99(9) min. Tylko że ja tego bana nie przypominam sobie. Gdybym go widział na pewno nie wbiłbym na serwa...Proszę o zdjęcie perma, a ja odczekam te 2 dni, które zostały na tamtym banie. Zależy mi, ale czasem nerwy puszczają... 8.(to o to chodzi ? ) [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'odczekaj bana' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '83.11.234.229' [AMXBANS] ======================================= Edited November 12, 2010 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Tak przez przypadek dalem na 5min. Byłem juz strasznie zmeczony i mi sie pomylilo (mial byc perm). Zaraz po tym jak dalem Ci tego bana poszedlem na bl i zmienilem na 99999999999999999 minutes (uznalem to jako perm) Tym razem ostro przesadziles i stwierdzilem, ze to to juz koniec twojej kariery na tym servie. Bye! Te twoje czasem zdaza sie za czesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 W tej sytuacji popieram Koszamara takie jazdy jakie nieraz odpi******** na serverze sie nie miesci w glowie.Jestem przeciw UB ban sluszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Ta.. wiem że za często .. ale jakbyście mieli takiego kompa jak ja mam to byście chyba zwariowali... Proszę o ostatnią szansę .. OSTATNIĄ... Przysięgam już że będę się powstrzymywał od głupich komentarzy . Tylko 1 szansę Link to comment Share on other sites More sharing options...
CumShOoOoter Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 dobre... Wiedzialem, ze warto odwiedzac te forum :up: Jestem za tym by pokwiczal chlopak ^^ "Kwiiiicz!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Niech zadecyduje admin dający bana, on ma głównie zadecyduje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Ja bym dal urlop na miesiąc. Nie było mnie przy tym co tam nawywijałeś ale jak masz zly komputer to idz do pracy i nazbieraj na lepszy bądź microfon odłacz i nie zawracaj dupy. CumShOoOoter dodaj cos jeszcze... Zadecyduje pewnie koszmar lub H@. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) Napiszę to tutaj bo, nie chcę nowego tematu otwierać. - Post kieruję do BanY'ego, nowych adminów oraz graczy. - Proszę nie udzielajcie się w "NIE W SWOICH TEMATACH" - Masz moderatora to znaczy, że zwracasz uwagę na styl napisanej skargi/odwołania oraz czy jest według wzoru. Nic więcej, EWENTUALNIE jeśli ktoś poprosi kogoś o wypowiedź w tej sprawie, ale nie, że każdy admin się wypowiada i wszyscy jadą jakiegoś gracza. Każdy ma swoje odwołania do odpowiedzi i nie my mamy się w to pchać jak świnie do obory. Dlatego bardzo uczulam na tego typu zachowania! Odnośnie bana, Koszmar mówi czy zostaje, czy skraca tyle na temat. PS : BanY (Pisz te cholerne przecinki bo, nie chcę się doszukiwać sensu zdania). Pozdrawiam Ynex. Edited November 12, 2010 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Ja bym dal urlop na miesiąc. Nie było mnie przy tym co tam nawywijałeś ale jak masz zly komputer to idz do pracy i nazbieraj na lepszy bądź microfon odłacz i nie zawracaj dupy. CumShOoOoter dodaj cos jeszcze... Zadecyduje pewnie koszmar lub H@. Myślałem że widać mój wiek, jak nie to mam 15 LAT (w maju 16) wejście w kompie na mikro mam rozwalony przez co jak podłączam mikrofon to okropnie trzeszczy ( nie tylko w cs'ie ale na X-fire czy na skype) ... I jak Ynex napisał nie pchaj w nosa w nie swoje sprawy... :down: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) Ostatnia szansa kolego A co do kompa to bys sie nie odzywal... Nie masz pojeca na jakim ja gram i jakos mi to nie sprawia problemow, wystarczy sie przyzwyczaic. Jeszcze jedna taka akcja i lecisz z serva. UB Ynex : Wyjaśnione ~close Edited November 12, 2010 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts