grzybek77 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Czasami jak wchodze na serwa i wpisuje "bf2" to mam wiecej zabic to oznacza ze gral ktos na moim nicku :/ Czy moglibyscie zbanowac kolesia bo gdy gram prawdziwy ja jestem zawsze na steamie,bo nie chcial bym zeby bylo tak ze ten koles dostanie bana za czity czy tam cos.. a potem ja wbije i dostane bana np z powodu "Miałes bana " Jak byscie mogli cos z tym zrobic bylbym wdzieczny :]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Jak grałem na innym serwie bf2 (pomarańczowy kot) to na str. internetowej był coś takiego, że u Admina mogłeś zarejestrować nick, to polegało na tym, że jak chciałeś wbić na serwer z jakimś nickiem (zarejestrowanym) to musiałeś w consoli wpisać pw_setinfo "haslo" ... Dobrze by było jakby na tym serwie też byłaby taka możliwość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts