POGO Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) Tytuł Tematu: Odwołanie od bana POg0:'] sreeny Data otrzymania kicka\bana: 23.11.2010 Godzina: 20:50 Nick Admina wręczającego: Raca Nick Gracza zbanowanego POg0:'] Uzasadnienie kicka\bana: niby wh Treść odwołania: nic nie musze dodawac , wszystko widac na ss Dowód uzasadniający odwołanie:http://i51.tinypic.com/729948.jpg http://i54.tinypic.com/3502zgi.jpg http://i54.tinypic.com/261et0y.jpg Edited November 23, 2010 by POGO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 SS'ów było 5 I tak nagle je znalazłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POGO Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 Watpie ze było 5 jak mam 3. Nagle bo nie mogłem ich znalezc i dopiero vollium mi napisał gdzie sa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Słuchaj, ss'ów robiłem 5. Nie mniej, nie więcej. Było ich 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POGO Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 1.Mam tylko 3 ss wiec nie gadaj ze robiłes 5 2.Widac ze jestem czysty 3.nie wiem w ogle po co robisz takie problemy skoro wiesz ze jestem czysty , moze niech sie wypowie w tej sprawie jeszcze inny admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 1.Mam tylko 3 ss wiec nie gadaj ze robiłes 5 Ty no, skoro wiesz lepiej to może staraj się o head admina. Albo o posadę Wróżki TheGames. 2.Widac ze jestem czysty Na tych może i widać, czekam na pozostałe 2. 3.nie wiem w ogle po co robisz takie problemy skoro wiesz ze jestem czysty , moze niech sie wypowie w tej sprawie jeszcze inny admin Robię problem, bo skoro jesteś wielki ogar, starasz się o admina a nie wiesz gdzie są ss'y, po jakimś czasie je znajdujesz i wrzucasz jedynie 3 z 5. Co ma inny admin, oprócz HA, tutaj dorzucić? Powiedzą żebyś wrzucił jeszcze te 2 ss'y. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 (edited) Jestem adminem i się wypowiadam - Yyy, kolega admin się nieco pomylił w komendach adminowskich, Thermal(boże) wybacz mu. Komenda robi po 3 screeny, każdy ma prawo do pomyłki. Edited November 24, 2010 by Ynex błąd myślowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Ok, masz UB. Przetestowalem na sobie, faktycznie nie mam 5 ss'ów a 3. Tylko why...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POGO Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 wkoncu wypowiedział sie ktos inny . Dzieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts