David Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Dostałem bana od Bany,przyczyna :"Lekki Urlopik co??" Czy mógłbyś to wyjaśnić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Wyjaśnie ci to tak. Wyzywasz graczy z byle jakiego powodu, najazdy na rodziców. ciesz się, że perma nie dostałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 taaa najeżdżam na rodziców .. super pokaż jakieś ssy .. ktoś Ci napisał że wyzywam i ty po prostu wszedłeś i dałeś bana .. a nie prawda bo są świadkowie że ziomek sam zaczął wyzywać ale przecież go nie zbanujesz bo twój ziomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Powiem tak, widziałem kilka razy jak się kłóciłeś czy wyzywałeś. Więc ban zasłużony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Tak tylko w tym przypadku Tea zaczął się wyzywać i straszyć adminami -,- ...Fajny serwer Admin daje bana kiedy mu się chce i za co mu się chce .. Tydzień temu tak samo Ban przyczyna `brak jakiegokolwiek interpu` bo ubiłem go 3 razy i płakał .. szkoda mi takich adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Co do tego bana o brak interpu to byłem przy tym i sam namawiałem Banego żeby Cie zbanował. Bo jesteś bardzo nieustawiony. Głowy-brak, ciała-brak. Parę osób na bank to potwierdzi ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Wyjaśnione ~Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts