ReVo Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 No więc mam problem z avatarami. Mianowicie to nie wyświetlają mi się ani w grze ani na steam. U niektórych jest po prostu czarne tło, a u innych znak zapytania. Czasami zdarza się również, że nie widzę jak ktoś ma steam, tak jakby grał na ns ;/ Szukałem tego praktycznie wszędzie, ale nie znalazłem odpowiedzi... Prosiłbym o jakąś radę Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Czasami zdarza się również, że nie widzę jak ktoś ma steam, tak jakby grał na ns ;/ Wydaje mi się, że to dlatego, że przy wchodzeniu na serwer dana osoba ma wyłączonych znajomych (ma status offline we friedns'ach) i wtedy nie pokazuje jego avataru. Działa to też w drugo stronę, jeżeli ty masz wyłączonych znajomych to nie zobaczysz avatarów innych, chyba tylko osób które masz w znajomych. Ostatnio chyba coś Steam się rypał bo nie łapało mi znajomych, więc mogłeś mieć ten problem też od nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 3, 2010 Author Report Share Posted December 3, 2010 Ale czasami nie pokazuje nawet tych co mam w znajomych.. Próbowałem też przeinstalowywać, ale nic to nie daje :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Mogłeś się bawić proxy w IE albo innej przeglądarce i to powoduje, że steam nie łapie połączenia z internetem co skutkuje brakiem zasobów do internetu (brak obrazków, bo są one zawsze gdzieś zapisywane). - Czasem też nie widzę avatarów w grze ale wystarczy wejść niekiedy w liste graczy w obecnej grze i się wyświetlają po pewnym czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 3, 2010 Author Report Share Posted December 3, 2010 Ynex, miałeś rację:up: Wielkie dzięki za pomoc Temat chyba do zamknięcia ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts