loN Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Nick : loN Wiek: 17lat Steam_ID: STEAM_0:1:34102600 można dawać na BL'a ;D Staż w Cs : Oj gruubo ponad 5lat Data zalogowania : Dzisiaj ,ale wiem co sie dzieje na forum dobre obeznanie mam w tym:) Znajomość AMXX: 10/10 Miałem admina na serwach typu C-K WzU itp .. Gram na serwie od ponad 6 miesięcy jestem często około 3h-5h dziennie Powodem mojego podania jest za duża ilość Cheaterów chce ten Shit wyplenić serwa . Po mogę w każdej sytuacji prosze o rozpatrzenie mojego podania ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Chyba nie ten dział ; ). Ja jestem jak najbardziej na TAK ; p Na serwerze gra dość sporo, miły i spokojny gracz Tylko te posty.. ;/ Ale ja sam nie byłem zarejestrowany, a często odwiedzałem forum. Więc chyba nie jest to powód do skreślania go ^^. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 4, 2010 Report Share Posted December 4, 2010 Posiedź na forum i uspokój ciśnienie jak grasz na serwerze, bo jesteś zbyt nerwowy NARAZIE nie (poudzielaj się na forum, bądź aktywny w życiu serwera). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Jak raca: pouczielaj sie na forum, bo narazie jest to twoj pierwszy post. Nie zbyt fajnie to wyglada, pierwszy post i podanie o adma... Ale tak poza tym to jestem na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 To samo co niżej lub wyżej , narazie jestem na nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 loN ahahahahaha SloN! Admin? Hmm.. Jak najbardziej NIE! <joke> Nie no ten typ to "Ogr" w powiedzeniu Borsuka Ogar dobry wie co jest grane i kto jest odpalony w stosunku do Forum na bank nadrobi a w stosunku do cisnienia na serwie to kup sobie worek treningowy i się tam wyładuj Jak najbardziej na TAK!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 He he BLANCIK chyba spodobał ci się mój błąd ja też miałem z niego niezłą pompe a jeżeli chodzi o loN"a to jestem neutralny bo z tego co widzę to gra dużo a raczej grał bo z gametracker widać ze robi sobie przerwy. Na serwerze jakoś mi nie przeszkadza a wiem że gracze maja podzielone opinie na jego jego temat.słyszałem że jest nie miły dla graczy ale mnie wtedy przy tym nie bylo. PS musisz uzupełnić posty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 BORSUK loN'a ponosi czasami ale to ogr No tylko te posty brakujące mi się wydaje i trzeba czasami Ci mikro zabrać SloNiu ;p Wypowiadaj się mądrze w jakiś tematach (mądrze podkreślam) bez spamu prosimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 (edited) Siedze na forum od kiedy dałem podanie rozumiem was i wasze obawy ,ale mam dobre doświadczenie i potrafię pomóc ; ) Po udzielałem się w różnych sprawach . Zmieniłem zachowanie na serwie nie przeklinam i staram się uspokajać lub zwracać uwagę graczom ,którzy łamią regulamin co sądzicie teraz czekam na odpowiedzi ; ) Proszę dodać nowe opinie od ostatniego mojego postu ; ) Z góry dzięki! Edited December 11, 2010 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 ostatnio grałem z loN"em sporo czasu i nie zaóważyłem żeby wykazywal jakąś agresje lub tez wulgarne slownictwo. byl adminem dlatego wieże że to ogarnia i napewno byl by lepszy od niektorych takich co znam JESTEM NA TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Lon to super gosc , da sie z nim pograc i nie mam do niego zastrzezen, jak widac juz zaczyna nadrabiac zaleglosci i w tej chwili Jestem na tak. Mam nadzieje Borsuk ze nie masz na mysli mnie ?....; ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 (edited) Jako, że znam "chłopa" w grze od dłuższego czasu... Jestem na TAK 1) Ogarniasz byłeś już adminem z tego co wiem... 2) Spędzasz trochę czasu w grze. 3) Dobry kontakt z innymi graczami. Z mojej strony to tyle Tylko nie poczuj się zbyt pewnie Aaa i jeszcze ważna sprawa to forum Edited December 11, 2010 by Kr3aToR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 Borsukowi nie chodzi o ciebie; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 W sumie, chłopak się ogarnął i pomaga na serwerze. Why not? W dodatku wspomoże Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Ja też nie mam do loNa żadnych zastrzeżeń Jestem na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts