Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Nick : loN

Steam_ID: STEAM_0:1:34102600 można dawać na BL'a ;D

Staż w Cs : Oj gruubo ponad 5lat

Data zalogowania : Dzisiaj ,ale wiem co sie dzieje na forum dobre obeznanie mam w tym:)

Znajomość AMXX: 10/10 Miałem admina na serwach typu C-K WzU itp ..

Gram na serwie od ponad 6 miesięcy jestem często około 3h-5h dziennie

Powodem mojego podania jest za duża ilość Cheaterów chce ten Shit wyplenić serwa .

Po mogę w każdej sytuacji prosze o rozpatrzenie mojego podania ; )

Posted

Chyba nie ten dział ; ). Ja jestem jak najbardziej na TAK ; p Na serwerze gra dość sporo, miły i spokojny gracz :) Tylko te posty.. ;/ Ale ja sam nie byłem zarejestrowany, a często odwiedzałem forum. Więc chyba nie jest to powód do skreślania go ^^.

Posted

Posiedź na forum i uspokój ciśnienie jak grasz na serwerze, bo jesteś zbyt nerwowy :P

NARAZIE nie (poudzielaj się na forum, bądź aktywny w życiu serwera).

Posted

loN ahahahahaha SloN! Admin? Hmm.. Jak najbardziej :D NIE! <joke>

Nie no ten typ to "Ogr" w powiedzeniu Borsuka :D:P Ogar dobry wie co jest grane i kto jest odpalony :D

w stosunku do Forum na bank nadrobi :D

a w stosunku do cisnienia na serwie to kup sobie worek treningowy i się tam wyładuj :D

Jak najbardziej na TAK!!! :)

Posted

He he BLANCIK chyba spodobał ci się mój błąd ja też miałem z niego niezłą pompe a jeżeli chodzi o loN"a to jestem neutralny bo z tego co widzę to gra dużo a raczej grał bo z gametracker widać ze robi sobie przerwy. Na serwerze jakoś mi nie przeszkadza a wiem że gracze maja podzielone opinie na jego jego temat.słyszałem że jest nie miły dla graczy ale mnie wtedy przy tym nie bylo.

PS musisz uzupełnić posty

Posted

BORSUK loN'a ponosi czasami ale to ogr :P

No tylko te posty brakujące mi się wydaje i trzeba czasami Ci mikro zabrać SloNiu ;p

Wypowiadaj się mądrze w jakiś tematach (mądrze podkreślam) bez spamu prosimy :)

Posted (edited)

Siedze na forum od kiedy dałem podanie rozumiem was i wasze obawy ,ale mam dobre doświadczenie i potrafię pomóc ; )

Po udzielałem się w różnych sprawach . Zmieniłem zachowanie na serwie nie przeklinam i staram się uspokajać lub zwracać uwagę graczom ,którzy łamią regulamin co sądzicie teraz czekam na odpowiedzi ; )

Proszę dodać nowe opinie od ostatniego mojego postu ; )

Z góry dzięki!

post-1075-15487743502088_thumb.jpg

post-1075-15487743502353_thumb.jpg

post-1075-15487743533699_thumb.jpg

post-1075-15487743533975_thumb.jpg

Edited by FleeSzzUuu
Posted

ostatnio grałem z loN"em sporo czasu i nie zaóważyłem żeby wykazywal jakąś agresje lub tez wulgarne slownictwo. byl adminem dlatego wieże że to ogarnia i napewno byl by lepszy od niektorych takich co znam

JESTEM NA TAK

Posted

Lon to super gosc , da sie z nim pograc i nie mam do niego zastrzezen, jak widac juz zaczyna nadrabiac zaleglosci i w tej chwili

Jestem na tak.

Mam nadzieje Borsuk ze nie masz na mysli mnie ?....; ]

Posted (edited)

Jako, że znam "chłopa" w grze od dłuższego czasu... Jestem na TAK

;) 1) Ogarniasz byłeś już adminem z tego co wiem... 2) Spędzasz trochę czasu w grze. 3) Dobry kontakt z innymi graczami. Z mojej strony to tyle ;)

Tylko nie poczuj się zbyt pewnie :D Aaa i jeszcze ważna sprawa to forum ;)

Edited by Kr3aToR