CumShOoOoter Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 (edited) Tytuł Tematu: Odwołanie od bana + screeny Data otrzymania bana: 06-12-2010 Godzina: 09:06 Nick Admina wręczającego: MALYSZ Nick Gracza zbanowanego CumShOoOoter Uzasadnienie bana: 'Screeny na Forum ! - Serwery CS TheGames.PL' Treść odwołania: UB, adminy opanujcie sie! przegladajcie forum naradzajcie sie czy cokolwiek. Nie moze tak byc, ze kolejny admin z ktorym nie gralem wchodzi i kilka chwil po zabiciu daje bana ( i teraz nie wiem za co? za czity czy za zabicie adma?? ) Jest was od groma, a widze, ze bedzie jeszcze wiecej i co? i znowu beda bany... :| Dowód uzasadniający odwołanie: screeny. Edited December 6, 2010 by CumShOoOoter Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 (edited) Unb Edit Grz3s!3k: w kwestii wyjasnienia to ze raz byles czysty nie znaczy od razu ze zawsze jestes czysty, a to że akurat ban od innego adma to nic nie znaczy, a jesli chcesz to zapytaj Blanta On do tej pory mimo ze ma adma prosi(przynajmniej mnie) zeby mu ss robic jak mam jakies watpliwosci, ale jesli jestes czysty to nie masz sie czym przejmowac przecież ss możesz wrzucic i bedzie UB Edited December 6, 2010 by Grz3s!3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts