Raca Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 To może zróbcie mi prezent gwiazdkowy i dajcie ub, nie mam nic przeciwko. A co my kurwa, Święty Mikołaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Masz z ryty łeb Święty Mikołaj to Thermal Huehuehue! Nie no proszę Cie ile ty masz lat?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 Ja tylko zaproponowałem, a wy już spine macie i to niby ja się szybko wkurzam. TUTAJ MACIE POTWIERDZENIE ! Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli - i tak jest z wami Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Chłopie to są fejki ; ) To było ironiczne weź usiądź odpocznij bo na tym beefie wyjdziesz jak parias z peją . A tak poważnie to z tego co widzę tylko jedna osoba za ciebie ręczy; ) Nic tu nie wskórasz ; D Nikt się nie denerwuje z tego co jest tu napisane prócz ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 Ja również się nie denerwuje, dzielnie odpisuje na posty i walczę. Jak to mawiał mój dziadek : " Walcz do końca, choćby to nie miało sensu"... Coś czuję że ub i tak nie dostanę, bo rzeczywiście 1 osoba która się za mną wstawiła to za mało, ale to jest admin więc głos liczy się podwójnie ! Dziękuje Ci syLweek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 1 osoba która się za mną wstawiła to za mało, ale to jest admin więc głos liczy się podwójnie ! Dziękuje Ci syLweek Jaki admin? Sądzę, że syLweek wypowiedział się tylko dlatego, że go poprosiłeś. Ale to tylko moje zdanie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 (edited) Jaki admin? Sądzę, że syLweek wypowiedział się tylko dlatego, że go poprosiłeś. Ale to tylko moje zdanie . Ekhm... Weź się nie udzielaj w nie swojej sprawie .. dobra ?! Masz tutaj taką fajną stronkę http://forum.thegames.pl/arcade.php i idź pograj sobie. A no tak nie jest adminem.. coś mi się poje// pomyliłem się ^^ Edited December 12, 2010 by Just Smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 (edited) Poręczać możesz sobie.. Ale to jest tak że Smile nie potrafi się opanować i poniósł tego konsekwencje jak ode mnie to ja nie jestem za UB :/ Aha czyli rozumiem, że skoro nie jestem adminem jak Ty to już moje zdanie nie ma żadnego znaczenia pomimo, że już troche czasu na TG gram? Ale oczywiście rozumiem każdy weźmie stronę loNa wiadomo. A jak mówi Biblia : "Kto jest niewinny niech pierwszy rzuci kamieniem". I tak to wg. mnie teraz wygląda. A Smile dochodzi tylko swoich praw. PS. Revo nikt mnie o nic nie prosi ale wkurza mnie, że nikt nie dostrzega zmiany zachowania u Niego. Edited December 12, 2010 by sylweek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Dzięki , ale lepiej nie pisz takich rzeczy, bo skończysz tak jak ja ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Dzięki , ale lepiej nie pisz takich rzeczy, bo skończysz tak jak ja ;p Jakie rzeczy? Prawdę mówie. Ale niestety nie należe do szacownego grona adminów, więc moje zdanie i tak zostanie olane ciepły moczem. Admini to nie są nadludzie i powinni świecić przykładem a nie osądzać ludzi nie znając tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Hola Sylweek, nie wypowiadam się w tematach o których nie mam zdania oraz gdzie nie byłem świadkiem sytuacji więc takie uwagi odnośnie adminów bardzo nie trawię, mimo, że admini robią często dziwne rzeczy i może ich nie popieram, ale nie oznacza to, że możesz po nich jeździć, bo osobiście bardzo często jestem na NIE w podaniach bo jak widzę po zachowaniu ludzi to po prostu już wiem, że nie będzie mi się dobrze z nimi "pracować". Jeśli nie masz nic konkretnego do napisania to się proszę nie wypowiadaj, nie wiem do czego zajdzie ta sytuacja jednak nie ja bana dawałem i nie ja za niego odpowiadam, nie mam screenów i nie widziałem nic nadzwyczajnego w tym 1 co dał loN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Po 1 Drogi Ynexie nikogo z adminów osobiście nie wymieniłem ale wystarczy zobaczyć kto wypowiadał się w tym temacie. A po 2 uważam, że wnoszę cos do tego tematu bo staram się bronić Smile'a nawet jeśli na to nie zasługuje. A Ty jak widzę tego nie dostrzegłeś a jedynie zaznaczyłeś, żebym wnosił coś do tematu.Czyli jak wczesniej napisałem to , co napiszę i tak zostanie olane ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 ...ciepłym moczem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 (edited) To zapytam tak: - Rozmawiasz z oskarżonym będąc jego obrońcą, dlaczego ta rozmowa odbywa się na forum? - Pytasz go o coś jak w sądzie? Bo właśnie jest to temat w którym tak powinno się postrzegać rzeczy. - Kolejna sprawa, szczerze to wali mnie czy gość coś przewinął czy też nie, nie moja sprawa, bo nie ja bana dawałem i nie mam zamiaru maczać w tym palcy bo tylko się wkurzę i nie przyda mi się ta cała frustracja. Inną sprawą jest, że kolega wyklinał i jest do tego więcej niż 1 gracz, nie było niestety dowodów, dlatego ja nie chcę nic pisać na ten temat bo jest to zbędne aczkolwiek uraża mnie myśl, że mówisz, że Cie olewają jak nie masz W OGÓLE ŻADNYCH DOWODÓW UNIEWINNIAJĄCYCH OSKARŻONEGO! Wyobraź sobie, że idziesz do sądu i mówisz "on jest niewinny" po czym siadasz. Czego oczekujesz? Chyba, że ogłoszą Cie królem głupoty. Sory, ale taka postawa jest po prostu nie warta dyskusji. Tyle ode mnie. PS: Gdybyśmy olali to bym się teraz ani wcześniej nie wypowiedział. EDIT: Na kit bronisz kogoś kto na to nie zasługuje? Żeby jeszcze bardziej sobie reputacje obniżyć? Sorry, ale to są Twoje słowa "Nie zasługuje na to". Edited December 12, 2010 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Nie jest warta dyskusji ale dyskutujesz o tym, czyli sam sobie zaprzeczasz. A moja obrona polega na tym samym, co i to bezsensowe oskarżenie. BRAK DOWODÓW na winę oznacza niewinność. Mam zacząc wzywać świadków czy tak? Ja tego nie potrzebuję bo tak naprawdę to loN oskarża nie mając dowodów a nagle sądzi chłopaka więcej osób też bez dowód! Gdzie tu logika? Panowie ta dyskusja a właściwie jak słusznie zauważyłeś Ynex sąd nad Smilem powinien się zakończyć tu i teraz. Męska decyzja ,temat close i "Show Must Go On" jak śpiewał Freddy. Smile nie jest bez winy ale zmienił się po tym banie i to jest moja linia obrony Wysoki Sądzie. Ynex bronię go bo uważam, że tak trzeba. Każdy już postawił na nim krzyżyk a ja niestety nie i będę go bronił nawet jeśli przegram lub komuś się narażę (co czuję ze własnie nastepuje). PS. loN nie obraź się ale też lubisz czasem kogoś obrazić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Cieszę się że mnie bronisz, ale i tak czuję że to koniec. Wątpię w to, że Koszmar zmieni swoje zdanie, aczkolwiek screen loN'a to za przeproszeniem " gówno " nie dowód. W ogóle ta cała sprawa jest śmieszna, a z boku wygląda tak : Smile, przeciętny gracz cs'a zostaje oskarżony przez loN'a o spiny itp. dowodem jest screen, na którym loN jest poniżony tak bardzo, że musiał to wyolbrzymić (zrobił z igły widły) i dał temat. Na tym zdjęciu Smile, czyli ja napisał : " loN, idziesz do mnie na sesyjke? Bedzie sweet, tak jak tydzien temu :* ". Cała sprawa jest "śmieszna", admin wręczający przyznał rację oskarżającemu i tym potwierdził bana. Ale to nie koniec, Smile postanowił zrobić temat w.s. bana. Sprawa trwa już 2 DNI ! Admin wręczający wciąż się nie pojawił albo nic o tym nie wie albo olał starania gracza Smile'a o UB. Do tematu włączyło się kilku graczy, którzy mają podzielone zdania. Czy starania gracza zbanowanego będą miały jakiś sens ?! Teraz sami widzicie jakie to śmiesznie, wole wiedzieć od razu wszystkie za i przeciw koszmara i żeby napisał tak czy nie. A tak po za tym, gdyby zmienić to że walczę o UB na coś innego, to mógłby być niezły scenariusz Pozdrawiam ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 ~Smile - Robisz z tego komedię, czyli widać nie bardzo Ci zależy + robisz z siebie niezłą ofiarę pisząc "i tak pewnie nie odbanują mnie" "po co się tu starać" przytaczasz jakieś teksty od dziadka, no spoko fajnie znać takie rzeczy. - 21 Zbanowany, 7 razy za słownictwo (Check Banlist) - Szczerze to mnie dostatecznie przekonało, że gracz się nie zachowuje wzorowo tylko jak wiadomo kto. Wypowiedziało się paru świadków + - Admin który był (chyba) wtedy na serverze dokładnie nie wiem. Może i dowodów nie ma, ale po co by się ludzie fatygowali by napisać na forum, że gość jest taki i owaki? ~Sylweek - Ja sobie nie zaprzeczam, tylko mówiłem, że taka dyskusja z Twoją postawą jest dziwna i nie warta zachodu, a to czy ją prowadzę to tylko i wyłącznie moja sprawa aczkolwiek dalej uważam, że jest bezsensowna. - Niestety nie znalazłem na ile dostał bana, bo był perm PARĘ RAZY czyli wchodził na banie, co mnie bardziej już przekonuje że ban słuszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 -Ta sprawa jest śmieszna sama w sobie... -Ta... ciekawe czy mam jakieś szansę, jak nie znam adminów(nie chodzi tu o to że nie wiem kto ma adma), co innego loN -Co do wejścia na permie, to już wcześniej było mówione...Dostałem bana na 5 min od Koszmara, po czym wyrzuciło mnie z serwa, a jak już mnie nie było to dostałem perma(Koszmar mówił że się pomylił), a ja mam neostradę, co się za tym wiąże IP co dzień się zmienia. Nie wiedziałem że dostałem perma, bo widziałem tylko 5 min i wszedłem poc zym dostałem kolejnego bana, ale to już było wyjaśnione. - Czyli 6 razy za słownictwo przed banem tym pierwszym PERMIE i 1 raz po UB za pierwszy perm.CZYLI, BYŁA POPRAWA ! P.S Dobra, zmotywowałeś mnie do tego żeby walczyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 "POZA TYM" ,a nie po za tym chłopie cofnij się do 4 klasy podstawówki później pisz coś. Komediodramat to co ty piszesz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 "POZA TYM" ,a nie po za tym chłopie cofnij się do 4 klasy podstawówki później pisz coś.Komediodramat to co ty piszesz ... Znowu robisz z igły widły... Może wyślij ten błąd co napisałem do mistrzów, może trafię na główną albo zrób temat na forum o tym, może perm'a dostanę. Polonista się znalazł... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Prosiłeś mnie żebym się nie wypowiadał, bo to nie moja sprawa... Akurat mnie bardzo denerwuje gdy ktoś używa co chwilę przekleństw. Dlatego dołączyłem się do skargi. Wyzwiska też często padały. No ale to już wszyscy wiemy... Chyba trochę zmienię swoje zdanie... Ja porponuję dać mu ub i kiedy jakiś admin zauważy chociaż jedno przekleństwo, wyzwisko itp. ban z powrotem. Do tego żeby Smile przeprosił za te wszystkie przekleństwa i wyzwiska oraz loN'a na forum . Więcej się tu nie wypowiadam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Czytając te wasze posty, to aż nie mogę Smile - perma dostałeś słusznego, sam widziałem jak miałeś jeszcze coś innego zbindowanego na lona ale bana nie dałem bo myslałem, że się znacie i to takie "koleżeńskie" żarty. Na dodatek wtedy lona nie było więc nie mogłem się go spytać czy jesteś jego znajomym. Na koniec dodam, że żartować sobie z kogoś, jeśli ten ktoś nie ma nic przeciwko nie jest niczym złym. Jednak te twoje żarty, były po prostu niesmaczne. Sylwek - wypowiadasz się, ok, czemu nie. Jednak po co pisać coś o czym się nie wie? Smile ma więcej banów za słowa niż lon, który też nie jest święty, jednak widać u niego poprawę. lon ma ich tylko 2, w porównaniu do Smile'a który ma ich 5. Na dodatek jest screen na którym widać co pisał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 (edited) Po twoim poście Raca nie wiem co jest bardziej nie smaczne : "lon, przyjdziesz dzisiaj do mnie na sesyjke? Bedzie tak jak tydzien temu :* " czy może bind loN'a "Smile to spermozjad" i mój 2 bind "loN wali z respa -.-" ... także tego P.S Przypomniał mi się mój 3 BIND !!!! Teraz pojadę! "loN, jest pozno, idz juz spac" Jakoś tak.. Edited December 12, 2010 by Just Smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Powiedz mi, znacie się dobrze żeby robić takie bindy? Nie wiem kto zaczął, nie umiem tego Wam powiedzieć, jednak jeśli są na ciebie dowody, to niestety .. jesteś na przegranej pozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 No zaczęło się od tego, że na fy_pool_day strzelił z respa, ale on nie dostał bana za to, bo go admini zbyt dobrze znają zapewne...wtedy ja ustawiłem binda że strzela z respa loN. Zapewne bym go nie ustawił, gdyby to on mnie nie zabił... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts