sylweek Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 (edited) Raca ja sobie zdaję sprawę z ilości jego banów. Ale zmienil swoje zachowanie gdyż gram z nim często. Sam mówisz, ze loN nie jest święty a jednak jego słowo waży więcej niż Smile'a. Czy nie sądzisz, że każdy gracz TG nie powinien mieć takiego samego prawa do bronienia się? Screen niczego jak zauważył Taczu nie dowodzi. Natomiast nikt nie zauważa oprócz mnie zmiany zachowania Smile'a. I to mnie zastanawia.... Edited December 12, 2010 by sylweek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Sylweek tak się składa że miałem okazje zagrać chyba 2 mapki z Smile i nie należały one do najprzyjemniejszych, nie wiem czy było to już po pierwszym banie czy nie ale ilość przekleństw była przynajmniej równa ilości jego dedów dlatego dostał kicka wrócił i zaczął na @say pisać jakies głupie teksty, poza tym jest to temat o zdjecie bana za wyzywanie czy obraze więc wystarczyłoby napisac jakies dobre przeprosiny i powinno w sumie wystarczyc, no ale po co jak mozna tez sobie przeklnąć na forum i miec do wszystkich pretensje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Jeśli przeprosiny, miały by załatwić sprawę to czemu nie .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Dla mnie ub być nie powinno. Złapałeś kilka banów za kulturę, a raczej jej brak i dopiero po permie jest progres? Dla mnie to oznaka tego, że cała twoja "przemiana" jest o tzw. "dupe rozbić". Potrzeba perma żebyś łaskawie przestał wyzywać? Uważam, że i tak gdy nie ma admina wyklinasz, a pod publike udajesz wielce pokrzywdzonego, bo musisz się powstrzymywać. Pamiętaj serwer i forum są swojego rodzaju miejscami publicznymi. Stękasz, że na ulicach wyklinają, ale tam nikt z nas nie może na to nic poradzić, zaś tu mamy do tego środki i to dobrze, że takie rzeczy jak kultura są przestrzegane. Ja myśle, że ban powinien zostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Dla mnie ub być nie powinno. Złapałeś kilka banów za kulturę, a raczej jej brak i dopiero po permie jest progres? Jeśli ten koleś dostałby ub to tym bardziej ja powinienem, więc nie wiem o co się tutaj kłócić ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Stękasz, że na ulicach wyklinają, ale tam nikt z nas nie może na to nic poradzić, zaś tu mamy do tego środki i to dobrze, że takie rzeczy jak kultura są przestrzegane. Chodzi mi o adminów... Admini Hipokryci, sami klną na ulicach, a za przeklinanie na serwie bany dają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Jeśli ten koleś dostałby ub to tym bardziej ja powinienem, więc nie wiem o co się tutaj kłócić ;] Rozumiem, że też dostałeś perma ale nie musisz mnie udupiać... Zawsze się ktoś taki znajdzie. Może mam szansę... może Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Chodzi mi o adminów... Admini Hipokryci, sami klną na ulicach, a za przeklinanie na serwie bany dają. Ja np. Nie klne na ulicy. Poza tym nie znasz ani jednego admina więc nie możesz mieć pojęcia czy klną. Poza tym wątpie żeby wychodzili na rynek i wykrzykiwali jakieś przekleństwa, a to, że idąc z kumplem przeklnie to sprawa jego i jego kumpla. Ty jak np. piszesz na serwerze "kurwa" to jest to tak samo jakbyś na osiedlu wyklinał na cały głos, bo każdy gracz w tym miejscu publicznym to widzi/słyszy. Jak chcesz sobie powyklinać w czasie gry to skype i się tam wykrzycz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Jestem ciekaw, czy znasz jakiegoś nastolatka albo już dorosłego, co nie przeklina -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Znam. Mój brat ma 26 lat i jakoś daje rade żyć bez przeklinania i picia alkocholu. Poza tym nie chodzi mi tu o brak przeklinania. Prywatnie w domu sobie wyklinaj ile chcesz, nie interesuje mnie to, ale na serwerze nie masz takiego prawa i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 to nie ma nic do rzeczy ze każdy przeklina, każdy powinien się ogarnąć po upomnieniu i mimo ze jeszcze kilka postów wyżej bylem w stanie się skłonić do opcji dać mu jeszcze szanse to teraz widzę że to nie ma sensu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Ciekawe gdzie się Koszmar podziewa...? A na serwie jest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 Chciałbym Przeprosić loN'a, że Cie wkurzyłem moimi słowami, oraz resztę graczy, których uraziłem moim zachowaniem. LoN Przepraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Skończ już tą żenadę, bo co wejdę na forum i spojrzę na ten temat to rodzi się we mnie normalnie żal Ciebie.. Nie pasujesz do tego serwera.. Chcesz sobie poprzeklinać idź na ulicę.. Jak dla mnie sprawa jest jasna. Ja jestem za tym żeby mu nie dawać UB. P.S. Idź jeszcze do loN'a mu dupe poliż to może Ci wybaczy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Poker Face!<WOW> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Just Smile Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 A ok... loN, żartowałem że przepraszam... mam cie w dupie i wgl... Lepiej ?! Ogarnij się człowieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 może już zamknijcie temat , bo jak widzę to tu tylko spam leci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Nie powinno być UB dla tego człowieka......widać jego zachowanie jak u 10 letniego dziecka.... Pozdrawiam Wrogów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts