Jump to content
TheGames.PL More than games

Odwołanie od bana Smile. To jakaś pomyłka

Just Smile
 Share

Recommended Posts

Raca ja sobie zdaję sprawę z ilości jego banów. Ale zmienil swoje zachowanie gdyż gram z nim często. Sam mówisz, ze loN nie jest święty a jednak jego słowo waży więcej niż Smile'a. Czy nie sądzisz, że każdy gracz TG nie powinien mieć takiego samego prawa do bronienia się? Screen niczego jak zauważył Taczu nie dowodzi. Natomiast nikt nie zauważa oprócz mnie zmiany zachowania Smile'a. I to mnie zastanawia....

Edited by sylweek

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sylweek tak się składa że miałem okazje zagrać chyba 2 mapki z Smile i nie należały one do najprzyjemniejszych, nie wiem czy było to już po pierwszym banie czy nie ale ilość przekleństw była przynajmniej równa ilości jego dedów dlatego dostał kicka wrócił i zaczął na @say pisać jakies głupie teksty, poza tym jest to temat o zdjecie bana za wyzywanie czy obraze więc wystarczyłoby napisac jakies dobre przeprosiny i powinno w sumie wystarczyc, no ale po co jak mozna tez sobie przeklnąć na forum i miec do wszystkich pretensje

Dla mnie ub być nie powinno.

Złapałeś kilka banów za kulturę, a raczej jej brak i dopiero po permie jest progres? Dla mnie to oznaka tego, że cała twoja "przemiana" jest o tzw. "dupe rozbić". Potrzeba perma żebyś łaskawie przestał wyzywać? Uważam, że i tak gdy nie ma admina wyklinasz, a pod publike udajesz wielce pokrzywdzonego, bo musisz się powstrzymywać. Pamiętaj serwer i forum są swojego rodzaju miejscami publicznymi. Stękasz, że na ulicach wyklinają, ale tam nikt z nas nie może na to nic poradzić, zaś tu mamy do tego środki i to dobrze, że takie rzeczy jak kultura są przestrzegane. Ja myśle, że ban powinien zostać.

Chodzi mi o adminów... Admini Hipokryci, sami klną na ulicach, a za przeklinanie na serwie bany dają.

Ja np. Nie klne na ulicy. Poza tym nie znasz ani jednego admina więc nie możesz mieć pojęcia czy klną. Poza tym wątpie żeby wychodzili na rynek i wykrzykiwali jakieś przekleństwa, a to, że idąc z kumplem przeklnie to sprawa jego i jego kumpla. Ty jak np. piszesz na serwerze "kurwa" to jest to tak samo jakbyś na osiedlu wyklinał na cały głos, bo każdy gracz w tym miejscu publicznym to widzi/słyszy. Jak chcesz sobie powyklinać w czasie gry to skype i się tam wykrzycz.

Skończ już tą żenadę, bo co wejdę na forum i spojrzę na ten temat to rodzi się we mnie normalnie żal Ciebie.. Nie pasujesz do tego serwera.. Chcesz sobie poprzeklinać idź na ulicę..

Jak dla mnie sprawa jest jasna.

Ja jestem za tym żeby mu nie dawać UB.

P.S. Idź jeszcze do loN'a mu dupe poliż to może Ci wybaczy..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...