KochaN Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Widać, że serwer ma fajnych adminów skoro mi dał bana na 4h za TXT chodź tam gdzie byłem da się wejść z pomocą 2 osoby -.- a WOLF dostał 30min.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 (edited) Ojojojojo, może tobie przedłużyć? - Wolf upominał i nie walił z textur ale po nich chodził jednakże ty jako "gość z jajami" waliłeś z textur siedząc w nich ... - Sorki, on po nich nie chodził tylko latał pidgeotem ... - Jeśli dałem tak bana to miałem konkretny powód. - Dodam jeszcze tylko, że naprawdę umiesz zamieszczać tematy w dobrym dziale, jak dałem ci bana na war3 to pokaż w banliście gdzie? ... Nie wiem czy wiesz, ale dostałeś go na poke :S... Edited August 1, 2009 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 człowieku ale miałeś szczęście że trafiłeś na Ynexa bo ja bym ci dał za takie coś troszkę dłuższego bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts