Zyzio1 Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Zyzio czyli ja dostałem bana i pisze że za jakieś screeny. O co tu chodzi??? Za co Revo dał mi bana??? nie miałem heatów !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Napewno ReVo nie dal by ci perma bez powodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Yyyy.. To chyba jakaś pomyłka? o.O ja nie mam adma? Kr3aToR zrobił Ci woczraj ss, więc je wrzuć... Ja tylko powiedziałem, żebyś nie wchodził na aktywnym banie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Po pierwsze - temat powinien być zamieszczony w temacie "Odwołanie od banów ze screeny'ami". Po drugie - temat i odwołanie nie według wzoru. Po trzecie - to nie był ReVo tylko Kr3ator (patrz lista banów) Po czwarte - Kr3ator nie banuje za nic. Po piąte - wrzuć screeny, wtedy można pogadać. Po szóste - odradzam painta - i tak Ci nie wyjdzie... Po siódme - jak Cie Krecik zbanował, na pewno coś miałeś (lecz mógł się pomylić). Więc jeśli miał rację, że miałeś wh/aima lub jakieś inne haxy - szkoda zachodu i czasu Adminów. Tyle ode mnie pozdro kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Sorry za off topa ale kanapka mam pytanie. Czy jestes adminem na serwerze lub moderatorem na forum? Nie sądze. Więc nie upominaj innych jak mają pisać posty i nie wypowiadaj się w tego typu tematach bo tu raczej się powinien wypowiedzieć Kreator i jakiś inny admin Podstawowa zasada forum to wnosić coś do tematu. A Ty piszesz bo piszesz i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Po czwarte - Kr3ator nie banuje za nic. Zdazylo mu sie dac mi pare permow za nic Napisz wedlug wzoru. Zamykom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Hmm... To tak nie bardzo wiem czego tu nie rozumiesz? Dostałeś Bana "wrzuć screeny na www.forum.thegames.pl" coś takiego. Następnie zdjęcia które zapisują ci się w folderze cs_polisch wrzucasz na forum my je oglądamy i albo dostajesz ub albo Arrivederci PS. Screeny robię wtedy gdy mam 90% pewność, że ma ktoś wh ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Ten zyzio to mój RL on ma 13 lat zrozumcie go ;D Wytłumacze mu wszystko na spokojnie jak i o co chodzi, jak wrzucić ssy itp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts