wxtester Posted December 18, 2010 Report Posted December 18, 2010 » IP serwera: 188.116.34.78:27085 » Nazwa serwera: Splowka.org.pl [COD] @ moje-serwery.pl » Ilość Slotów: 24 » Typ serwera: Steam/Non-Steam » Forum: www.Splowka.org.pl » Lista banów: AMXBans » Friendlyfire: Nie » Hosting: moje-serwery.pl » Lokalizacja: Gdańsk » IP serwera: 188.116.34.102:27093 » Nazwa serwera: Splowka.org.pl [DM][bF2] @ moje-serwery.pl » Ilość Slotów: 20 » Typ serwera: Steam/Non-Steam » Forum: www.Splowka.org.pl » Lista banów: AMXBans » Friendlyfire: Nie » Hosting: moje-serwery.pl » Lokalizacja: Gdańsk Co oferuje nasza sieć? -unikalny serwer DM+BF2 z itemami/ leczeniem za fraga lub Hs i wiele innych. -częste eventy/konkursy -miłą atmosfere -niskie pingi -super nagrody z konkursów -administrację, która słucha waszych próśb i propozycji -super serwery -przejrzyste forum Turniej Cs'a - chcesz wziaść udział w turnieju 5 vs 5 Steam? Nie czekaj zapisz się już dziś http://splowka.org.pl/forumdisplay.php?fid=101
Recommended Posts