NoX Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 wiec tak , dostałem już 2 albo 3 raz bana na servie bf2 wstawiłem ssy juz ze 2 razy , gram na steamie i i tak dostaje bana za to ze zabilem admina 3 razy pod rząd i co mam codziennie ssy wstawiać bo jakis admin dzieciak dostaje bańke co rundę ?? konkretniej DaV czy jakoś tak ma nick, proszę o rozpatrzenie tego tematu jak najszybsze wyciągniecie konsekwencji i odbanowanie mnie pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Już nie pierwszy admin Cię obserwował, skoro nie masz nic do ukrycia wstaw ss ;] Odwołanie nie jest wg wzoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Czekam na ssy, skoro nie masz nic do ukrycia to nie spinaj i wrzucaj. Moim obowiązkiem jest wykrywanie cziterów, zrobienie ssów to jeszcze nie znaczy, że masz czity, jest to po to by się upewnić czy gracz haxuje czy nie, więc nie spinaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Oj nie DaV jestes dzieckiem i zrobiłes mu ssy ! Daj mu ub od zaraz! A tak na serio to ile czasu jest na wstawienie ssów? Bo coś mi się zdaje, że czas juz minął Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Z tego co pamiętam, to czas wynosi trzy dni, więc ma go jeszcze trochę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts