kazak Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Nie rozumiem admina Bany wchodze na serwa pograłem sobie 10 minut aż tu nagle dostaje bana na zawsze , ponieważ miałem bana. Myślałem że ktoś mi się włamał na nazwę kazak i dostał bana,ale patrzyłem na listę banów i nie zauważyłem żadnego oprócz tego co Mi dał . Proszę o rozpatrzenie sprawy i unbana , bo chce sobie pograć na moim ulubionym serwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Bany zapewne się pomylil. Ja dalem perma w celu wyjasnienia sprawy. Nie wchodz na aktywnym banie bo sobie narobisz brudu na banliscie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Przepraszam pomyliłem sie. To niechcący. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 UBdalem - bo bany nie moze. Wyjasnione zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts