M@czo Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Ostatnio wchodzę na serwer i koledzy z serwera mi mówią , że mam bana za czitowanie i mam wrzucić ss`y.Sprawdziłem na liście banów czy dostałem bana i okazało się ze to prawda. A ja ostatnio nie mogłem grać zakaz na kompa za uwagi .Nie mam ss`ów a ostatnio już mi robiono i bylem czysty.A po trzecie mógł to być podszywasz. Proszę o rozpatrzenie mojego odwołanie i o szybki UB. Pozdrawiam M@czo.
Koszmar11 Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Ale również mogłeś to być ty i robisz nas w balona.. Taki właśnie jest problem z graczami ns
M@czo Posted December 29, 2010 Author Report Posted December 29, 2010 No właśnie największy problem jest w tym że mam ns . Może kupie Steam za niedługo.
M@czo Posted December 29, 2010 Author Report Posted December 29, 2010 (edited) To jak mogę dalej grac na serwie??? Edited December 30, 2010 by M@czo
M@czo Posted January 7, 2011 Author Report Posted January 7, 2011 Ludzie odpiszcie to mogę grać dalej???
BanY Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 M@czo proszę edytuj posty. Bo nie raz widziałem jak spamujesz.
grzybek77 Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 (edited) Wejdż na stronę http://www.mojeip.net/ tam bedzie twoje ip i problem z głowy. Edited January 8, 2011 by grzybek77 Błąd ;D
Recommended Posts