M@4C!N Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 (edited) Gracz M@4C!N Typ bana SteamID SteamID STEAM_0:1:37748821 Adres IP ukryty Zbanowany 29-12-2010 - 16:47 długość bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód Za reklame - wyczysc konfig / advertise - clean config TheGames.PL Zbanowany przez admina I po co Ci to bylo .! (I po co Ci to bylo) Zbanowany na serwerze TheGames.PL[bF2/4FUN][sTEAM+NoN]@ gry.wilan.pl Poprzednie bany 0 a i do banu doszło o godzinie 16:50 Edited December 29, 2010 by M@4C!N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 napisz według wzoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Czy wyczysciles config z reklamy? Jeśli tak to zapewne dostaniesz ub jesli nie to lepiej wyczysc. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 wtrącę się w temat gdyż ponieważ iż byłem przy tym. to było oburzające i nietaktowne ;D (nie było to przypadkowe, poszło to kilka razy - spam ?) M@4C!N : Nowy SuperHero MOD! 100+ herosow! IP: 91.XXX.129.XX5:27039 [MEGAEXP] pozwoliłem sobie wy-x'owac zeby nie robić zbędnej reklamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I po co Ci to bylo .! Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Fleszu dziękuje że mnie wyręczyłeś To nie było jedno razowe czy tam co rundę. Wbiłeś i odrazu z 5 - 6 razy pojawiła się reklama ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Pozwolę sobie zaznaczyć, że miałem te samą reklame automatycznie ustawiona ;] plugin taki na tym servie ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@4C!N Posted December 30, 2010 Author Report Share Posted December 30, 2010 (edited) Przepraszam ale niewiem jak się binduje reklamy i nadal niewiem jak to się stało a i proszę powiedziec gdzie jest ten config bo steama mam D:Programy Files\Valve\ i dalej niewiem wogóle to też mam non steam jego osune i zobacze na botach czy nadal jest ta reklama bo tam bindowałem reklamy ale 1 raz a steama się nie ruszalem bo już 4 dni mam steama licząć dzisiejszy dzień była nadal ale w konsoli wpisałem unbindall i reklama poszła z dymem. Edited December 30, 2010 by M@4C!N Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@4C!N Posted December 30, 2010 Author Report Share Posted December 30, 2010 (edited) Tytuł Tematu: jak w pkt 2 Data otrzymania kicka\bana: 29-12-2010 Godzina: 16:47 Nick Admina wręczającego: I po co CI to było .! Nick Gracza zbanowanego M@4C!N Uzasadnienie kicka\bana: No weszłem i nacisnołem B żeby kupić broń ale również to był bind na reklamę :/ i dostałem perma i odrazu weszłem na forum zarejestrowałem się i napisałem unban Treść odwołania: To było niechcący nawet nie widziałem że mam zbindowaną reklame :(:(:(:( Dowód uzasadniający odwołanie: no niemam ale admin widział te reklamę Edited December 30, 2010 by M@4C!N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Zaznacz opcję config.cfg "Tylko do odczytu", powinno pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@4C!N Posted December 30, 2010 Author Report Share Posted December 30, 2010 to jak będę miał unbana ?? niemam już tej reklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
I po co Ci to bylo .! Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 UB dany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts