FleeSzzUuu Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 (edited) Witam, mam do zaoferowania pudełko zapałek firmy "mona" niebiesko główkowych. pudełeczko szufladkowe, zapałeczki są bezpieczne, potwierdza to napis na odwrocie opakowania. w zestawie; nie używana draska, 35 sztuk zapałek, oryginalne pudełko. - real foto. zainteresowanych większą ilością zdjęć proszę również o kontakt podany poniżej. ogłoszenie sprzedam/zamienię więc wchodzi w grę oczywiście zamiana tych przecudownych zapałek na jakąś równie przecudowną zapalniczkę. - zainteresowanych proszę o kontakt Steam bądź tutaj na forum. Edited December 29, 2010 by FleeSzzUuu
paczek Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Musisz podac mi kilka informacji. Kiedy dokladnie zostaly wyprodukowane Czy jestes ich pierwszym właścicielem? W jakiej temperaturze powietrza byly przechowywane? (Czy była stała?) Jaka była wilgotność powietrza w pomieszczeniu w ktorym byly przechowywane. Ile czasu gwarancji dajesz? Odpowiesz zadowalająco to bycmoze zaczniemy negocjacje
FleeSzzUuu Posted December 29, 2010 Author Report Posted December 29, 2010 Kiedy dokladnie zostaly wyprodukowane Czy jestes ich pierwszym właścicielem? W jakiej temperaturze powietrza byly przechowywane? (Czy była stała?) Jaka była wilgotność powietrza w pomieszczeniu w ktorym byly przechowywane. Ile czasu gwarancji dajesz? - listopad / grudzień 2010 - tak, posiadam ten zestaw od początku. - temperatura zawsze około 25/26 stopni C (Celsiusza) - wilgotność przechowywania była i jest umiarkowana - drewienko nie jest bardzo wysuszone a również nie jest mokre więc w związku z tym pozwala nam to na doskonałe utrzymanie pożądanego płomienia. - czekolada dla wariata ;D
paczek Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Więc oferujesz czekolade dla wariata zamiast gwarancji? Hm, ciekawa propozycje bede jednak negocjowal na pol roku gwarancji rozruchowej jakoze zapalek nie kupuje się codzniennie. Co do ceny napewno będe potrafił docenic to ze zapalki te są unikatowe. Pomijam ze niebieskie główki przypominają mi smefry i jest to aspekt czysto sentymentalny. Jako zagorzały kolekcjoner paczek zapałek jak i samych zapałek proponuje 1zł (słownie Jeden złotych polskich*). Pozdrawiam i czekam na Pańską oferte.
FleeSzzUuu Posted December 29, 2010 Author Report Posted December 29, 2010 (edited) proponuję podnieść cenę bo cel jest szczytny. co do gwarancji mogę się zgodzić ale nie obejmuje ona celowego niszczenia zestawu aby pozyskać korzyści z odszkodowania jakie pokrywa gwarancja. Edited December 29, 2010 by FleeSzzUuu
Maj-a Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 (edited) Chętnie wymienię się z Tobą do zaoferowania mam oto miskę łupinek po pistacjach*: Zastosowana mogą być różne naprzykład można nimi rzucać w brata tudzież siostrę, można z nich zrobić ozdobę biurka (jak to było w moim przypadku) lub inne. Dodatkowymi plusami są duża wytrzymałośc, praktyczna niezniszczlność, a w ekstremalnych przypadkach jadalne pozostałości po orzechach. *Komplet nie zawiera miski widocznej na obrazku. ______________________________________________________________________________________ Widzę że jesteś wybredny więc do łupinek po orzechach dodaję łupinę po słownie jednej mandarynce Dzsiejsza, świeżutka i mięciutka Edited December 29, 2010 by FleeSzzUuu
FleeSzzUuu Posted December 29, 2010 Author Report Posted December 29, 2010 łupiny mnie nie kręcą ;D szkoda że beż miski ;d - na zapalniczkę mogę wymienić jak pisałem w pierwszym poście.
Kr3aToR Posted January 18, 2011 Report Posted January 18, 2011 Hmm... ja co najwyżej mogę Ci sprzedać zapalniczkę ale odbiór osobisty... Jak coś to pisz i napewno się dogadamy ;]
Recommended Posts