FleeSzzUuu Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 (edited) To (chyba) nie prima aprilis... Informacja dotarła do nas z kilku źródeł, ale z uwagi na dość specyficzną porę, nie mamy jej jak zweryfikować. Jednak jest tak fajna, że bez sprawdzenia puszczamy ją dalej w świat. Otóż jeden z tekstów Eldo znalazł się w najnowszych podręcznikach do języka polskiego. Chodzi o kawałek pt. "Są rzeczy, których chciałbym nie pamiętać" z płyty "27". Ostatnio wiele mówiło się o pewnym renesansie hip-hopu. Że wraca na salony, do sklepów, do mediów i do świadomości Polaków. Nikt chyba nie spodziewał się, że aż tak. Pozostaje pogratulować! [video=youtube;cu0APp43zuE&feature=player_embedded#at=117]http://www.youtube.com/watch?v=cu0APp43zuE&feature=player_embedded#at=117 *artykuł zamieszczony na cgm Edited January 1, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Nie długo Peja bedzie w podręcznikach do Wos'u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 1, 2011 Author Report Share Posted January 1, 2011 jak będziesz miał podręcznik od wf'u to możne będzie ;] bo jest/był dwukrotnym mistrzem w judo w latach '90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zocha. Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Mi to sie wydaje ze Eldo to poeta XXI w. Ale co ja tam wiem... ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 jak będziesz miał podręcznik od wf'u to możne będzie ;] bo jest/był dwukrotnym mistrzem w judo w latach '90 Mieszkam od niego 400 m ;D ale za nim nie przepadam, dobry zioomek do gadania ale muzyki nie lubie ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts