FleeSzzUuu Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 (edited) To (chyba) nie prima aprilis... Informacja dotarła do nas z kilku źródeł, ale z uwagi na dość specyficzną porę, nie mamy jej jak zweryfikować. Jednak jest tak fajna, że bez sprawdzenia puszczamy ją dalej w świat. Otóż jeden z tekstów Eldo znalazł się w najnowszych podręcznikach do języka polskiego. Chodzi o kawałek pt. "Są rzeczy, których chciałbym nie pamiętać" z płyty "27". Ostatnio wiele mówiło się o pewnym renesansie hip-hopu. Że wraca na salony, do sklepów, do mediów i do świadomości Polaków. Nikt chyba nie spodziewał się, że aż tak. Pozostaje pogratulować! [video=youtube;cu0APp43zuE&feature=player_embedded#at=117]http://www.youtube.com/watch?v=cu0APp43zuE&feature=player_embedded#at=117 *artykuł zamieszczony na cgm Edited January 1, 2011 by FleeSzzUuu
BanY Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Nie długo Peja bedzie w podręcznikach do Wos'u
FleeSzzUuu Posted January 1, 2011 Author Report Posted January 1, 2011 jak będziesz miał podręcznik od wf'u to możne będzie ;] bo jest/był dwukrotnym mistrzem w judo w latach '90
Zocha. Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Mi to sie wydaje ze Eldo to poeta XXI w. Ale co ja tam wiem... ; )
BanY Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 jak będziesz miał podręcznik od wf'u to możne będzie ;] bo jest/był dwukrotnym mistrzem w judo w latach '90 Mieszkam od niego 400 m ;D ale za nim nie przepadam, dobry zioomek do gadania ale muzyki nie lubie ;D
Recommended Posts