luki4271 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) dostalem bana kij wie za co ... pewnie za podszywanie sie pod graczy, z tym , że to typek sie pode mnie podszywal a nie na odwrot... drugi post: coś wam z tym banem nie poszło... Edited January 4, 2011 by Grz3s!3k Złączenie postów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 1. double post(ostrzeżenie już dostałeś) 2. napisz odwołanie według wzoru to pogadamy 3. wbijanie na aktywnym banie to pewny perm - tak tylko przypominam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 chyba tobie coś nie poszło. wchodzicie pedały na tych samych nickach a później to problemy bo nie wiadomo co się stało. napisz według wzoru to odbanuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki4271 Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Tytuł Tematu: odbanujcie mnie Data otrzymania kicka\bana: 04.01.2011 Godzina: koło 16 Nick Admina wręczającego: FfffLlllEsssSsssZzzzUuu (czy jakos tak) Nick Gracza zbanowanego WaldusKiepski Uzasadnienie kicka\bana: podszywanie się pod kogo innego Treść odwołania: To podemnie sie typek podszywał a nie ja pod niego, typek podrabia mi nick i jeszcze ja mam za to bana?! Dowód uzasadniający odwołanie: kazdy rozpozna mnie i ta podrobe, nawet Grzybek wskazal , że to mnie podrabiaja pozatym to nie pedały, a po 2 to ja z 2 miesiace na tym nicku już gram, patrz kogo banujesz Edited January 4, 2011 by luki4271 CHAMSTWO ADMINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 ~unb zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts