`fGs Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Witam, chcę wejść na serwer (ostatni raz grałem 1-go) i "Kicked : You are BANNED. Check your console." Chodzi o to, że osoba, która dostała bana ma to samo ip co ja.. (nie wiem czy jest z moich okolic, bowiem mam internet radiowy i wiele osób ma takie ip-przynajmniej z mojej miejscowości) wycinek z konsoli: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : HARDKOROWY- KOKSU [AMXBANS] Reason : ' Czitujesz Wallhack / Aim - Serwery CS TheGames.PL ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 93.159.48.129 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you 1. To nie mój nick. 2. Posiadam steam, a jak widać osoba, która dostała nie. 3. Robiłem res kompa i nadal to samo. Wiem, że jeśli odbanujecie to cheater też dostanie UB, ale nic innego nie da się zrobić. Tak więc proszę o UB. ps: mój nick to: `fGs <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 wątpię że wróci ale gdyby coś to pamiętajcie zbanować. HARDKOROWEGO- KOKSA ~unb Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Hardcor - to ja kox - to ja ;D ups wydało się Ten kox wracał pare razy na server ;D, gdy zobaczył admina wychodził jakiś spis chyba ma, i się go na pamięć nauczył Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Ja również widziałem tego typka kilka razy na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franeczek Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Bana dostala osoba podszywajaca sie pod ciebie i jakos tako wyszlo ze ty tez masz bana bo nie dostal bana na id tylko na nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Bana dostala osoba podszywajaca sie pod ciebie i jakos tako wyszlo ze ty tez masz bana bo nie dostal bana na id tylko na nick kolego przeczytaj to co napisałeś, zerknij na pierwszy post porównaj nicki i sie zastanów a na przyszłość w odwołaniach wypowiadają się admini lub osoby mające coś do wniesienia(demko?) ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts