Czekoladovvy Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Weźcie ogarnijcie tych swoich adminów dostałem bana wgl nie wiem za co gram sobie spokojnie a tu ban, wchodzę za chwile i drugi ban, o co wgl chodzi bo nie rozumiem a i dajcie go jak najszybciej bo chcialem sobie pograc Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 - napisz według wzoru. a zastanowię się czy w ogóle cokolwiek można zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladovvy Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 niemam czasu na pisanie wedlog wzoru... daj szybko unb bo chce dzis grac Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 wiec nie mamy o czym rozmawiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladovvy Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Data otrzymania kicka\bana:06:01:2011 Godzina: 21:11 Nick Admina wręczającego: fleeszzuuu Nick Gracza zbanowanego Czekoladovvy Uzasadnienie kicka\bana: zjebany pedryl Treść odwołania: nierozumiem wgl za co ten ban ale chcialem sobie pograc spokojnie Dowód uzasadniający odwołanie: nie mam nic i nie wiem o co chodzi wiec nie wiem jaki mógłby być dowód Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 (edited) dowód ja mam bana dostałeś chyba po 3 kickach za obrażanie graczy/adminów i narzekanie na serwer *DEAD*(Terrorist) Czekoladovvy : zjebance glupie ogarnijcie ten przykry serwer bo lagi sa Witamy na Serwerze BF2 TheGames.Pl 0FF. killed warmuz with aug *** theQ~ killed Zdejm ten Fartuch! with a headshot from ak47 *** (GRACZ) Czekoladovvy : admini tego serwera to cipyyyyyyyy Zapraszamy na http://Forum.TheGames.PL http://www.TheGames.PL: Runda zakonczona, sprawdzam druzyny. (Terrorists) Czekoladovvy : jakie zjeby tu graja ide bo az szkoda ide na jakis inny. po czym wyszedłeś ale bana i tak załapałeś więc że tak powiem idź na lepszy serwer bo takich jak ty tutaj nie potrzebujemy ! takie pedały jak ty grają na cssbf.xup pecjalnie zrobione dla gejów Edited January 6, 2011 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czekoladovvy Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 no huj mam to w dupie sama prawde pisalem lagi macie jak huj wie co nie da sie grac wgl no i dzieki za polecenie pojde sobie tam i pogram a was na was mam wyjebane i wgl to sami jestescie pedaly i pozdro dla Was Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 miło ze tak szybko została sprawa wyjaśniona. dobrze zrobisz jak tam pójdziesz. "pozdro" - tam grają same "pozdro" "lol" "zal" i najważniejsze "pedały" wiec będziesz tam idealnie pasował. ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts