kazu Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Witam chyba wszyscy chcieliście mieć radio ale jak wiadomo z tego wszystkiego stała się dupa i nie wyszło niedawno jak przeglądałem neta natknąłem się na taką fajną stronkę i oto jest pierwszy muzyczny kanał thegames.pl http://pinotv.pl/kanal/csthegamespl Pamiętajcie to Wy tworzycie ten kanał więc tytuły piosenek wpiszcie poniżej P.S. Uwaga ograniczenie niestety kanał może pomieścić tylko 5 GB danych więc zostaną tylko najlepsze kawałki oczywiście wy je wybieżecie Pozdro kazu :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted August 20, 2009 Author Report Share Posted August 20, 2009 (edited) 1. Pitbull - I Know You Want Me 2. Trzeci Wymiar - 15 MC 3. Ania Wyszkoni - Czy ten Pan i Pani 4. Jamal - Police man 5. Mleko - Kto dogoni psa 6. masters of hard core remix 2008 (coś dla amatorów mocnego bitu) 7. Basshunter - Angel in the night 8. Basshunter - dota 9. lil bow wow - bow wow 10. Alchemist project - krishna 11. Dr. Dre - The Next Episode 12. Dr Dre - Fuck wit Dre Day 13. Dj rAAban - Drop The base 14. Max Farenthide - Can You Feel It 15. Mrozu - Milion monet 16. T.I ft. Justin Timberlake - Dead And Gone 17. Kardinal ft. Akon - Dangerous 18. Hemp Gru - Jestem 19. Hemp Gru - Zjedz skręta 20. 50 cent - Get Up Music Video 21. 52 Debiec - Gniew 22. Promoe - off the record 23. Trzeci Wymiar - co 10 sekund 24. WWO - Każdy Ponad Każdym 25. WWo - Mogę Wszystko 26. WWo - W Wyjątkowych okolicznościach 27. Benny Benassi vs. 50 cent - satisfaction vs In Da Club 28. Lauret Wolf - No Stress 29. Linkin Park - Breaking The Habit 30. H 'two' o ft. Platnum - What's It Gonna Be 31. Linkin Park - Bleed It Out 32. Manu Chao - Bongo Bongo 33. Beatfreakz - Somebody's Watching Me 34. Lupe Fiasco Ft. Young Jeezy & T.I. - superstar 35. Pitbull - Crazy (Electro mix) 36. Kid Cudi VS Crookers - Day 'N' Nite 37. The Chemical Brotjers - Galvanize 38. Survivor vs. The Chemical Brothers - Galvanize The Eye Of The Tiger [DJ Prince] 39. Teriaki Boyz - Tokyo Drift 40. Peja - Tak Bardzo chcę 41. Grits - My Life Be Like 42. Peja / Slums Attack - Uliczna sława 43. Sandra Ft. Peja - Kiedy Proszę 44. Peja - Jest jedna rzecz 45. Peja - Głucha Noc 46. Peja / Slums Attack - Piętnastak 47. Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing 48. Linkin Park - What I've Done 49. The Rasmus - In the Shadows 50. Linkin Park - Points of Authority 51. Three Days Grace - Animal I Have Become 52. 2Pac - Ghetto Gospel 53. Blakc Eyd Peas - Boom Boom Pow czekam na propozycje i życzę miłego słuchania Edited August 24, 2009 by kazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts