peres. Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 witam chciałbym zlozyc skarge na amina mariusz dominator pudzianowski przed chwila zbanował mnie na tydzien za napisanie " co za boot" wczesniej jak grałem napisałem "*****OLE" po czym dostałem kicka. next gracz kaczy napisł nie wybierajcie tych zjebanych map no oczywiscie nie dostał kicka. chciałem powiedziec ze ten gracz nie nadaje sie na admina banuje i kickuje graczy którzy cos nie tak do niego powiedzia. narty i pozdro bocie haha aha czekam na perma z twojej strony buhahah:down::down::down::down::down: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 ja zacznę od tego że: wchodzą takie pedały jak ty, dodam że pedały bez kultury a później jest problem. pewnie nie widziałeś regulaminu serwera na forum ? - że nie wolno przeklinać / obrażać innych - ty przeklinałeś do admina a później zacząłeś go obrażać. dobrze zrobił ze dał ci bana. jeśli chcesz żeby cokolwiek było rozpatrzone, napisz skargę według wzoru - też jest na forum ale pewnie nie widziałeś sanki i pozdro bocie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 dzieki Fleszu ze mnie wyreczyles. Upominalem Cie kilka razy, i dawalem ostrzezenia. Nie wolno Ci obrazac innych graczy,a Ty robiles to pomimo ostrzezen dlatego dostales bana na 7 dni. Nie zamierzam Ci dawac perma, ewentualnie dam szanse, jezeli przeprosisz to skroce Ci kare Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Mariusz nie przesadzaj -.- ^^ Za każde przekleństwo powinno sie dawać bana jakiegoś (tak ludzie uważają) - ja bym już miał perma ja uważam, że każdemu może sie zdażyć, i mariusz myślę, ze określenie "co za bot" nie jest aż tak obraźliwe jak np "spie***, jeb**** itp, itd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 jak chcesz bany to mogę ci dać perm'a jak tak mówisz ze dawno powinieneś mieć... a może już nie długo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Wolność Słowa bracie. I jeszcze raz podkreślam ja uważam, że każdemu może sie zdażyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 (edited) 1. Bany Ty za to klniesz jak najety i to dzieki takim Adminom, ludzie nie zachowuja sie kulturalnie na serwerze, bo chyba Admin powinien swiecic przykładem, i nie wiem czy wiesz ale od tego właśnie jesteśmy-pilnowania porządku a ja spełniłem swoją powinność. 2. Nie dostał bana za wulgaryzmy tylko za obraze bo jak do tej pory dostawal tylko kicki. 3. Pamietasz jak pytalem czy to Twoj kolega? powiedziales ze tak, wiec napisalem zebys go uspokoił bo notorycznie mnie obraża, i powiedzialem Ci rowniez zebys mu przekazał ze jeżeli to sie powtórzy dam mu bana na 7 dni. Więc albo mu tego nie przekazałeś albo olał Twoją uwagę co świadczy o tym jak 'kolega' Cie szanuje. Więc nie broń go bo chyba widzisz jaką kulturę pokazał swoim wpisem i zastanów się, co pokazuje na serwie gdy zaden z Adminów nie patrzy. Edited January 12, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
peres. Posted January 12, 2011 Author Report Share Posted January 12, 2011 jak chcesz bany to mogę ci dać perm'a jak tak mówisz ze dawno powinieneś mieć... a może już nie długo ? a ty kurwa jestes taki kozak wez sie nie w*****alaj w nie swoje sprawy nobie a bot to ciebie robił :down::down: Link to comment Share on other sites More sharing options...
peres. Posted January 12, 2011 Author Report Share Posted January 12, 2011 1. Bany Ty za to klniesz jak najety i to dzieki takim Adminom, ludzie nie zachowuja sie kulturalnie na serwerze, bo chyba Admin powinien swiecic przykładem.2. Nie dostał bana za wulgaryzmy tylko za obraze bo jak do tej pory dostawal tylko kicki. 3. Pamietasz jak pytalem czy to Twoj kolega? powiedziales ze tak, wiec napisalem zebys go uspokoił bo notorycznie mnie obraża, i powiedzialem Ci rowniez zebys mu przekazał ze jeżeli to sie powtórzy dam mu bana na 7 dni. Więc albo mu tego nie przekazałeś albo olał Twoją uwagę co świadczy o tym jak 'kolega' Cie szanuje. Więc nie broń go bo chyba widzisz jaką kulturę pokazał swoim wpisem i zastanów się, co pokazuje na serwie gdy zaden z Adminów nie patrzy. ty swicisz przykladem mówisz to dla czego jak napisałem *****ole to mi dałes kicka a jak kaczy napisał nie wybierajcie tych zjebanych map to jego nie z kickowałes. aha i ne mam zamiaru cie przepraszac jestes zwyklym dzieckiem pozdro bocie:down::down::down: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 (edited) a teraz zobacz wpis skierowany do Flesza bany, jeszcze masz jakies zastrzezenia? W dalszym ciagu uważasz ze dostal nieslusznie? Więc zastanów się z kim trzymasz. Zeby nie było że jest to decyzja jednogłośna i subiektywna, nie dam peresowi perma aczkolwiek wnosze o tego bana do kogoś postronnego, bo chyba żaden okres 'resocjalizacji' nie pomoze mu dojrzec i zmądrzeć. Edited January 12, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
peres. Posted January 12, 2011 Author Report Share Posted January 12, 2011 Haha i widzisz bany? Nie dostanie ub wczesniej tylko sobie poczeka ; ) a jezeli sytuacja sie powtorzy to znowu dostanie i tak bedzie w kółko. Zobaczymy który pierwszy odpuści aa i akurat tej wiadomosci kaczego nie wiedzialem, wiec rownie dobrze mogłes sobie cos wymyślić ; ) zainwestuj w okulary pisałem ci co napisła kaczy lol wiesz co mnie obchodza twoje bany chlopie myslisz ze to jest 1 serwer na calył csie ogar boot:down::down: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ludzie, się zmieniają jak dostaną admina nie którzy. 1. Ja nic do peresa nie mam, lubie go i jest ogólnie git majonez kot i pies, mi nie sapie tak jak tobie najwyraźniej musiałeś podpaść. Pare osób mi coś tam o tobie pisało, ale to olałem (nie chce słuchać jak mi ktoś na kumpla bluzga) 2. Mariusz powiedz czy ty nie klniesz? też na serverze non-stop Kurwa to, Kurwa tamto itp. 3 sprawa !!! do peresa Nie wyzywaj na forum nikogo, tym bardziej Flessza ^^ bo ci perma wpakuje i zobaczysz. Mi fleszu dał 2x perma to jest taki nasz "brygadzista AKA kierownik" więc trochę szacunku do niego (zresztą do wszystkich) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peres. Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 a teraz zobacz wpis skierowany do Flesza bany, jeszcze masz jakies zastrzezenia? W dalszym ciagu uważasz ze dostal nieslusznie? Więc zastanów się z kim trzymasz.Zeby nie było że jest to decyzja jednogłośna i subiektywna, nie dam peresowi perma aczkolwiek wnosze o tego bana do kogoś postronnego, bo chyba żaden okres 'resocjalizacji' nie pomoze mu dojrzec i zmądrzeć. wnos i tak juz nie bede grał na the games wiec mam wbite w ciebie i w to co zrobisz. Bany dzieki ze mnie broniłes jeszcze pogadamy na steam trzymajcie sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) Haha jescze mi sie nie zdarzyło 'drzec ryja przez mikro' uzywajac wulgaryzmow, wiec bany ogarnij sie troche, bo nie wiem po co Ci ta wojna. Bronisz kolesia który nawet na forum pokazał jak traktuje innych wiec zastanów sie co robisz. Jak jest taki git majonez czy jakos tak, to moze załóżcie swój własny serw na którym bedziecie ludziom pozwalali na takie zachowania i nas odciążycie troche, uwalniając od takich sytuacji. Ewentualnie mozecie tez dołączyć do 'przyjaciół' którym przekazujesz info z forum, jezeli wiesz kogo mam na myśli ; ) aa i skoro masz wbite to dostajesz bana na forum bo juz nie moge czytac tych twoich wypocin ; ) Edited January 13, 2011 by Mariusz_Dominator_Pudzian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) - Temat zamykam ze względu na treść i nie wykonanie prośby Flesza - Bany oraz Mariusz, załatwiajcie takie sprawy na PW bo nie jest to miejsce na tego typu dyskusje. ~close. edit by macias: taki mały dopisek - pozwoliłem sobie zmienić ban peresa na permanentny edit do editu macias'a, by fleszu:i idealnie edit by Ynex: No i lajcik Edited January 13, 2011 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts