Kr3aToR Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Proszę kogoś kto się na tymm zna i robił to już kiedyś żeby jak zna jakiś fajny ciekawy nie zabardzo rozbudowany programik do robienia właśnie sygnatur i avatarów podzielił się nazwą ewentualnie wrzucił jakiegoś ciekawego linka... Ja osobiście używałem programu 2Pic na którym uczyłem się podstaw... Ale teraz wolałbym coś trochę bardziej zaawansowanego i najlepiej po polsku ;] Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Próbowałeś w Photoshopie? Bo jest naprawde rozbudowany a nauke znajdziesz w google.pl w 1 minute (ja tak sie uczylem go obslugiwac ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Photoshop najlepszy. Zależy od poziomu zaawansowania, ja używałem kiedyś PS 7.0 (do dziś go używam ^^) i Cinema 4D. Jednak radziłbym Ci go szukać w j. angielskim a nie polskim. Łatwiej jest znaleźć tutoriale (polskie czy angielskie). Zazwyczaj piszą "wejdź w 'Edit' a później kliknij na 'Paste' aby wkleić obrazek" a nie "wejdź w 'Edit' a później kliknij na 'Wklej' aby wkleić obrazek". Wiesz o co mi chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 (edited) Osobiście używam i polecam CorelDRAW 9 miałem nowsze wersje (10 czy 12) ale 9 przypadła mi do gustu, taka miła w dotyku (czyt. obsłudze ) ;d Edited January 15, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted January 17, 2011 Author Report Share Posted January 17, 2011 Spróbuje tego co podaliście ;] Za kilka dni napisze który przypadł mi do gustu ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts