kazak Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Data otrzymania kicka\bana: 16.01.2011 Godzina: 17:30 Nick Admina wręczającego: Mariusz_Dominator_Pudzianowski Nick Gracza zbanowanego: kazak Uzasadnienie kicka\bana: Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Treść odwołania: Wszedłem na serwer , pograłem 2 minuty i dostaje bana za to że czitowałem , ale ja od rana na kompie nie byłem , bo miałem kare :/ . Prosze o natychmiastowego UB , ponieważ innych gier nie mam .
paczek Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Gracz kazak Typ bana SteamID i/lub adres IP SteamID SteamID nie znane Adres IP 82.160.40.2 Zbanowany 16-01-2011 - 08:27 d³ugo¶æ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód Czitujesz Wallhack / Aim - Serwery CS TheGames.PL Zbanowany przez admina One shot, one kill, what´s the (One shot, one kill, what´s) Zbanowany na serwerze TheGames.PL[bF2/4FUN][sTEAM+NoN]@ gry.wilan.pl Masz bana za czity wejdzie thermal to pewnie da demo lub poszukaj ssow w cstrike
kazak Posted January 16, 2011 Author Report Posted January 16, 2011 ale paczek to nie byłem ja naprawde wczoraj wbiłem 130 hp i jakiemuś przygłupowi spodobało sie moje konto i czitował na nim .
Recommended Posts