loN Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 (edited) Nick:loN Wiek: 17(niedługo 18) Steam_ID: Staż w CS: 5 lata Data rejestracji na forum: któregoś.12-2010 Ilość czasu spędzanego na forum: z 30 min ,ale nie udzielam sie bo zaraz grożą warnem:) Link ze statami z game tracker danego serwera: http://www.gametracker.com/player/loN/83.1.164.180:27015/ Od kiedy u Nas grasz - od początku 2k10 roku;) Powód ubiegania się o Admina: Jest dużo adminów lecz w tej chwili co wejdę na serwa to go brak .. Gra duża ilość cheatów, nie poskromionych dzieci(hah) ,które tylko wyzywają i drą japska ,są też tacy co latają po txt nawet adminowi trza zwrócić uwagę Raczej jestem Lubianym graczem, utrzymuje humorzastą atmosferę na serverze i zwracam uwagę graczom choć nie muszę to się staram:) Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: 1. Widzę kiedy pro,a kiedy dno(czit) . 2. Mam skilla ogarniam wszystko;D 3. AMX 11/10 znajomość znam komendy potrafię wszystko robić . 4. Nie mam problemów z graczami ,którzy grają często na serwie lubią mnie nie mają złego zdania o mnie;) 5. Nowym graczom pomagam, sprowadzam ludzi na server chociażby dla przykładu RaZoR , czy kara$. 6. Mam doświadczenie , prowadziłem duże serwerownie i pomagałem też rozkręcać Można poszukać serverowni WzU moja była.. Jak otrzymam admina postaram się więcej czasu spędzać na serverowni jak i pomogę rozkręcić reszte serwerów. Oczywiście mogę wspomóc serwer dla mnie to nie kłopot zresztą rozmawiałem o tym z Racą Proszę o rozpatrzenie mojego podanie; * Edited October 23, 2011 by hulkster brak w temacie jaki serwer !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Screen wrzucony dzisiaj przez pudziana http://img585.imageshack.us/i/reklamaomg.png/ klniesz jak widac. Pozatym nabór na adminow na bf2 z tego co wiem jest zamkniety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 Napisałem tak bo Pudzian nie kontaktował O_o ,a poza tym właśnie na serwie był aimer i dla tego użyłem takiego słowa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zocha. Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Ja jestem na nie , poniewaz lon za duzo klniesz chlopie , a te Twoje humorki czasem sa denerwujace . Sprawiasz ze atmosfera na serwerze sie napina . Tyle ode mnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts