loN Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 (edited) Nick:loN Wiek: 17(niedługo 18) Steam_ID: Staż w CS: 5 lata Data rejestracji na forum: któregoś.12-2010 Ilość czasu spędzanego na forum: z 30 min ,ale nie udzielam sie bo zaraz grożą warnem:) Link ze statami z game tracker danego serwera: http://www.gametracker.com/player/loN/83.1.164.180:27015/ Od kiedy u Nas grasz - od początku 2k10 roku;) Powód ubiegania się o Admina: Jest dużo adminów lecz w tej chwili co wejdę na serwa to go brak .. Gra duża ilość cheatów, nie poskromionych dzieci(hah) ,które tylko wyzywają i drą japska ,są też tacy co latają po txt nawet adminowi trza zwrócić uwagę Raczej jestem Lubianym graczem, utrzymuje humorzastą atmosferę na serverze i zwracam uwagę graczom choć nie muszę to się staram:) Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: 1. Widzę kiedy pro,a kiedy dno(czit) . 2. Mam skilla ogarniam wszystko;D 3. AMX 11/10 znajomość znam komendy potrafię wszystko robić . 4. Nie mam problemów z graczami ,którzy grają często na serwie lubią mnie nie mają złego zdania o mnie;) 5. Nowym graczom pomagam, sprowadzam ludzi na server chociażby dla przykładu RaZoR , czy kara$. 6. Mam doświadczenie , prowadziłem duże serwerownie i pomagałem też rozkręcać Można poszukać serverowni WzU moja była.. Jak otrzymam admina postaram się więcej czasu spędzać na serverowni jak i pomogę rozkręcić reszte serwerów. Oczywiście mogę wspomóc serwer dla mnie to nie kłopot zresztą rozmawiałem o tym z Racą Proszę o rozpatrzenie mojego podanie; * Edited October 23, 2011 by hulkster brak w temacie jaki serwer !!!
paczek Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Screen wrzucony dzisiaj przez pudziana http://img585.imageshack.us/i/reklamaomg.png/ klniesz jak widac. Pozatym nabór na adminow na bf2 z tego co wiem jest zamkniety.
loN Posted January 16, 2011 Author Report Posted January 16, 2011 Napisałem tak bo Pudzian nie kontaktował O_o ,a poza tym właśnie na serwie był aimer i dla tego użyłem takiego słowa:)
Zocha. Posted January 17, 2011 Report Posted January 17, 2011 Ja jestem na nie , poniewaz lon za duzo klniesz chlopie , a te Twoje humorki czasem sa denerwujace . Sprawiasz ze atmosfera na serwerze sie napina . Tyle ode mnie .
Recommended Posts