Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Nie możesz nagrać na dysk (normalnie). Jeśli jednak by Ci się to udało - to nie, działać nie powinno. Dlaczego? Otóż PS3 ma wgranego tak zwanego "Guarda", jeśli coś mu się nie spodoba, blokuje aplikacja a czasami nawet konsole (przy czym tracisz gwarancję). Nie bez przyczyny hakerzy przez ponad 3 lata próbowali złamać zabezpieczenia. Niedawno im się to udało. Poczytaj sobie o PS3 breaker albo PS3 jail break.

Sam mam tą konsolę, jednak ceny gier mnie przerastają .. jak tylko wychodzi jakaś nowa gra, cena 65€ - boom headshot.

Posted

Ps3 jest jak narazie nieprzerabialne,nie mozna wgrywac gier na dysk,ale daj jeszcze troche czasu hakarom i bedziesz mogl se przerobic ale przeobienie bedzie kosztowalo nie mniej niz 500zl :D

Posted

Hmm... To jakoś spowalnia pracę czy cuś? Bo jak mam grać na klatkach to wole wydać 200 złoty na org. ; ] Chyba, że nie spowalnia to co innego ;)...

PS. hehe mam playa "movie" tego z kamerką i czujnikiem ruchu mam gry które dostałem gratis i jedną swoją ... FIFE 11 hehe Ceny z kosmosu...