makrela Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Dostałem od niego bana za wh na ktorym nigdy nie grałem zreszta mam steama. Moj kolega Lofciam cie Dzasta moze potwierdzic gdzy gralismy obok siebie na kompach Prosze o unbana Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 jeśli prosisz o unbana to napsz odwołanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 ban jak najbardziej słuszny miał podejrzenia dał Ci bana chcesz się oczyścić napisz odwołanie wrzuć ss i po imprezie a ty próbujesz coś zdziałać pisząc skargę? Pozdrawiam i wesołych świąt ; ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 To jest oczywiste że coś miał bo tak to by wrzucił po prostu te ss a nie robił zamieszanie ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malysz Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Jesli nie grales na czitach wrzuc screeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ej a tak wgl. po co tutaj piszecie ? Wystarczy napisać: odwołanie/podanie/skarga nie jest napisana według wzoru, popraw błędy a sprawa będzie rozpatrzona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts