Narek81 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) -Nick: NareK [Only] StoProcenT ! (kiedyś Narek81) -Wiek: 16 -Steam_ID: STEAM_0:0:34230074 -Staż w CS: 2 Lat -Datę rejestracji na forum: 18-07-10 -Link ze statami z game tracker danego serwera np wejdz tu (nasz np BF2)wpisujesz swój nick, klikasz na niego a pod spodem masz "Image Banners - Get Code" i stąd wklejasz do podania kod "Forum Code": -Od kiedy u Nas grasz - grasz krótko - 6 miesięcy z małą przerwą -Powód ubiegania się o Admina: Chcę pomóc ogarnąć serwer.I strzec serwera .Co tu dużo pisać ... -Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: 1. Znam Amxx'a 11/10. 2. Nie znoszę chamstwa itp. 3. No raczej wszyscy mnie znają 4. I inne . ;P Czekam na odpowiedź i komentarze ! Edited January 30, 2011 by Narek81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj-a Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Pytanie 1 i ostatnie które odrazu Cię eliminuje : KIM JESTEŚ? Gram na serv codziennie, a Ciebie nie widziałam nie słyszałam.... Mój głos: Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Chyba miał sporą przerwę... Ale mój głos to i tak Nie. A tak po za tym : http://img691.imageshack.us/f/narek.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Miałem przerwę około miesięczną ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Lubię to! Widzę że ReVo umie już zgasić ludzi - jak skutecznie odmówić, uzasadniając Oczywiście też "NIE" tak jak pszczoła i revo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Ja również jestem na NIE bo ostatnio cię nie widziałem na serwie a poza tym cię nie lubię :down: P.S. a na temat chamstwa to się nie wypowiadaj bo twój avatar najlepiej odnosi jak się masz do użytkowników forum Edited January 30, 2011 by Wrona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Avatar to miałem już dawno zmienić Po prostu kiedyś go ustawiłem i zapomniałem go zmienic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Czy ty nie składałeś podania/nie miałeś admina na takiej podróbce TG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Na jakiej podróbce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Popatrz na ss , którego wyżej wstawiłem ^^. Na pewno wiesz o co chodzi jeżeli grasz/grałeś na tamtym serwie. Tak Raca, miał albo ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narek81 Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 Nie rozumiem was... Nie mogę tam mieć adma ,czy coś .... Poza tym ta sieć to nie żadna podróbka TG ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts