Qaz Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Data otrzymania kicka\bana: 23-06-2009 Godzina: 11:19 Nick Admina wręczającego:Johny_Killer (JohnyKiller) Uzasadnienie kicka\bana: no recoil Treść odwołania:Witam dostałem bana 2 miesiące temu, pisałem już prośbe o unbana ale wtedy coś było z forum i jednak nikt mnie nie odbanował , Więc proszę o unbana bo nie grałem na żadnym no recoilu Dowód uzasadniający odwołanie: nie mam takowego Proszę o odbanowanie Pozdrawiam .QAZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_K MadaFaka Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 szkoda że ja i Mteuszk nadal to pamiętamy ;* Dobrze to pamiętam i wiem że miałeś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted September 14, 2009 Report Share Posted September 14, 2009 Gościu o ile się nie mylę to do 3 dni po otrzymaniu bana możesz takie coś pisać... Więc sam widzisz bana dostałeś czerwcu a jest wrzesień... a forum działało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qaz Posted September 16, 2009 Author Report Share Posted September 16, 2009 Johny_Killer masz dowody demko lub coś innego nawet mnie nie nagrywałeś wtedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Powtarzam - trzy dni po otrzymaniu bana piszemy odwołanie... zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts