pawcio4540 Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 (edited) 1.Odwolanie od bana 2.Data otrzymanego bana: 09.02.2011 3.Godzina: 13:56 4.Nick admina wreczajacego: Johny_Killer 5.Nick gracza zbanowanego dF II 6.Uzasadnienie Bana: mowilem ze nie pograsz dziecko neo 7.Tresc odwolania: A wiec, moj kolega dF II dostal bana i gdy przyszedl do mnie to pod moja nieobecnosc postanowil zagrac na swoim zbanowanym nicku. i ja przez to dostalem bana permamentnego na swoje IP a moj nick to dF. Prosze o UB Edited February 9, 2011 by pawcio4540 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Podanie o UB, nie jest według wzoru, a poza tym Twój kolega nie powinien wchodzić podczas gdy ma aktywnego bana na serwer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcio4540 Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Nie znam sie na tym, ale lubie pograc na tym serverze. taka sytuacja sie juz nie powtorzy, a pozatym jak juz wspomnialem nie bylo mnie wtedy gdy moj kolega wchodzil na server ze zbanowanym nickiem. Przepraszam i ponownie prosze o UB. edytuje post wedlug wzoru Edited February 9, 2011 by pawcio4540 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malysz Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Tak Fragu... Ale jezeli to nie on gral wiec powinien dostac ub... a "mowilem ze nie pograsz dziecko neo " to nie jest reason... Jestm za UB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Małysz chyba juz troche zapomnialeś z czasow jak miałeś admina:p wiadomość Ynexa z drugiego tematu dotyczacego tego bana to dobra odp również na Twój post wiec zacytuje Ynex: Drogi użytkowniku pawcio4540Z przykrością informuję Cie, że jeśli osoba zbanowana na naszym serverze grała na Twoim komputerze to również jesteś podjęty pod bana, dlaczego chcesz zapytać. Ponieważ jeśli gra on u Ciebie to jest brany za Niego, w czym sens. Nie jest naszą winą, że dostałeś bana, można Cie wziąć za jego brata grającego na tym samym komputerze. Nie interesują nasz poruszające historie graczy którzy dostali bana. Ludzie potrafią grać tutaj latami i nie zgarnąć bana, coś zrobiłeś i za to musisz zapłacić, tyle ode mnie. Pozdrawiam Ynex. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Małysz proszę Cię nie decyduje co jest reasonem a co nie... Jak byś wszedł na banliste to byś widział że dF II dostał ode mnie z 10 banów (permów) mimo to nadal wchodzi na serwer, powiedz mi czy za 11 razem on zrozumie powód czy dalej będzie wchodził na serwer? No właśnie a tak to przynajmniej się trochę podenerwuje "dziecko neo" ^^ A jak coś Ci nie pasuje z banem ode mnie dla Ciebie zawsze możesz się odwołać tylko że zrób nowy temat a nie dajesz nowy wątek w starym temacie i nie zapomnij napisać według wzoru. Pozdo Dżoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Dzonson ^^ jak zwykle wszystko uzasadnił a ktoś kto nie rozumie, że dostał już bana wcześniej co z resztą nawet nie tak trudno zapamiętać to do końca zdrowy nie jest bo albo choruje na skleroze albo jest dzieckiem lambadziary z syjonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Sorry za offtop ale Krecik skąd bierzesz takie obrazowe porównania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Kreator, chyba zbyt dużo książek czyta ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts