Qu!ck.-hoOt Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 http://img593.imageshack.us/f/kurwajegomac.png/ - Przepraszam że taka nazwa screena ale jakoś wkurzony byłem jak go zapisywałem. Ogólnie taki dust się z gruszki pietruszki , pojawił. Za niedługo gram turniej i słabo raczej taki dust na demku dać >< (czy tam screenie). Pytanie: Da się to naprawić bez konieczności reinstala steama? Jeśli tak to jest też możliwość zapisania map jakie już pobrałem? P.S Od razu mówię że wklejenie dust2 normalnego (od kolegi dostałem) nic nie dało. Jakieś sugestje ? =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 wygląda jakbyś miał część modeli i tekstur z mapy w stylu de_simsons itp... wejdź do steam/steamapps/nick/counter-strike/cstrike_polish/models albo gfx albo maps i poszukaj tam dziwnych plików z map takich jak właśnie de_simsons jak znajdziesz to usuń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Quicku ja Ci nie pomoge ale swoją drogą nie wiem czemu narzekasz. ;P to jest fajne przynajmniej masz jakieś kolory, słoneczko, trawa, czego chcieć więcej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Jeśli nie mamy nic do powiedzenia to nic nie mówimy Quicku ale to dziwne jest, bo jeśli mapa którą masz na kompie nie odpowiada tej z serwera to nie wejdziesz. Spróbuj zrobić to co mówił macias. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Jest to tak zwana tekstura mapy jak wielu z Was wie. Tekstury map zapisywane są skrótem .wad które mają położenie w cs'ie zazwyczaj w cstrike. Prawdopodobnie zostały nadpisane tekstury mapy de_dust2 co spowodowało to co widać na screenie. Ogólnie możliwe, że mam ten sam błąd bo ściągaliśmy razem surf map pack i wrzucaliśmy wszystkie wady, sprawdzę jak wrócę do domu, bo w obecnym momencie siedzę w szkole aczkolwiek jedynym logicznym rozwiązaniem by było podmienić plik .wad odpowiadający mapie dd2 i problem powinien zniknąć. Bawiłem się kiedyś programem Valve hammer do tworzenia map i wiem, że .wad to są tekstury mapy (niekiedy takie zabawy mogą rozwiązać problemy ). See ya. # Edit 1 : Tak, okazuje się, że mam ten sam problem i zostało to przewidziane z góry. # Edit 2 : Problem rozwiązany, należy wyrzucić z folderu cstrike plik pod nazwą cs_dust.wad i problem powinien ustąpić. Tyle ode mnie. Edited February 15, 2011 by Ynex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 Dzięki Ynex, co do Racy to właśnie wchodziłem na normalnego dd2 i coś takiego wyskakiwało dlatego zapytałem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts