-hindler Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Silence~ to mój rl dał mi bana za free na mapie Militia miałem staty 1:3 i dal mi bana za czity Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Skarga nie jest napisana wg. wzoru. Zedytuj swój post i napisz poprawnie. Dopóki błędy nie zostaną poprawione to każdy post poniżej zostanie usunięty (nawet adminowski) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 Tytuł Tematu: Nie słuszny ban Data wydarzenia: 25.02.2011 Godzina wydarzenia: 00:51 Nick gracza oskarżonego: $hindler Przedmiot skargi: Mam bota Dał mi bana za staty 1:3 na Militi z podejrzeniem o czity to jest moj rl i dał mi bana ze złośliwości Tytuł Tematu: Nie słuszny ban Data otrzymania 25.02.2011 Godzina: 00.51 Nick Admina wręczającego: Silence~ Nick Gracza zbanowanego $hindler Uzasadnienie kicka\bana: posiadanie nie legalnego oprogramowania Treść odwołania: nie mam żadnych czitów zrobił i na złość to mój rl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Bana masz za ss'y wiec wrzuć je na forum w odwołaniu od bana i jak są czyste będzie po sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malysz Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Dal ci bana abys wrzucil screen shoty na forum... Poki co nie nie widac ich. Znajdziesz je w folderze z csem xd jak bedzie wszystko ok dostaniesz UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 dostalem 2 permy za freeko. Zemsci sie na mnie bo nazwalem go noobkiem. I szczerze powiem ze nadal nim jest. Wkurwia mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Pamiętam, że za obraze admina jest BAN... Co do Ciebie jeszcze BixteR, znów dałem Ci bana, bo miałem podejżenia. Są osoby, które maja "farta" i za pierwszym razem są ss'y czyste, za drugim też, a za 3 może coś wyjść [nie mówie, że Ci dam jeszcze jednego, tylko daje przykład], więc admin ma prawo postąpić tak jak ja, gdy ma podejżenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Dobra Adrian, to zrobimy tak Kupisz steama, dostaniesz UB, tak jak ja zrobiłem, gdy również nie miałem steama [Johnny_Killer] tak mi kazał. Wtedy będę mieć pewność, że zdajesz sobie sprawe, że gdy będziesz cheatował, to dostaniesz bana na całego steama. Edited February 26, 2011 by Rebel Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted February 26, 2011 Author Report Share Posted February 26, 2011 Ok jeszcze dziś będę miał steama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 (edited) Rebel za obrazę admina jest ban ale nie perm. Po drugi jak można mieć farta do tego aby na ss nie było widać że ktoś ma wh. Jeśli zrobiłeś je w momencie kiedy je miał włączone to na pewno je wykarzą. Wytłumacz mi bo tego nie rozumiem P.S. i przestań pisać posta pod postem EdiT: Wrona, nie dostał perma za wyzywanie Mnie, tylko za podejrzenia o cheaty. Zrobiłem ss'y po czym dałem bana, no ale mu podobno się nie zapisały, najpierw mój kolega u Niego ich szukał, potem ja no i faktycznie nic. Więc albo je usunął, albo nie wiem. Ja miałem podobną sytuacje pamiętasz ? i pamiętasz jak rozwiązaliśmy problem z Johnym ? Więc chce mu też dać taką szansę. Edited February 26, 2011 by Rebel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts