MajoR Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 wchodze na serwa pograłem z 5 minut i dostaje bana od johny_killer za to że miałem bana , a nie miałem bo patrzyłem na banliste Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Skarga nie jest napisana wg. wzoru. Zedytuj swój post i napisz poprawnie. Dopóki błędy nie zostaną poprawione to każdy post poniżej zostanie usunięty (nawet adminowski) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajoR Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 Data otrzymania 02.03.2011 Godzina: około 14.30 Nick Admina wręczającego: Johny_Killer Nick Gracza zbanowanego: MajoR Uzasadnienie kicka\bana: Miałeś bana Treść odwołania: Już mówiłem że Grz3s! 3k się pomylił i przez przypadek zamiast na tydzień dał mi stały , lecz tydzień już mi dawno minął . To mogę grać ? Weście się nade mną zlitujcie 18 odznak już mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Cena Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 To prawda.Znam Majora i on mial bana tygodniowego ale mu sie skończył.Głosuje za unbanem dla gracza MajoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 ja głosuje przeciwko Nie wydaje mi sie ze Grzes sie pomylil - to zawodowiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Jonh Cena gdyby mial tygodniowego to nie dostał by bana za to ze miał bana, a skarga to chyba za bardzo nie potrzebna bo wystarczyło by odwołanie ale jak kto woli:p a co do bana to sam juz nie wiem czy się pomyliłem czy nie teraz już nie pamiętam:P ale pamiętam że w tamtym odwołaniu byłem za UB, mimo tego ze nie potrafiłeś wrzucić tego configu i może też przez to zamieszanie UB wtedy nie dostałeś, więc proponuje zeby ktoś z dostępem do BL zdjął oba te bany Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 wedle zyczenia done. zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts