Jump to content
TheGames.PL More than games

szkoda gadac o adminach :(:(:(

Recommended Posts

ta wiadomosc jest skierowana do wszystkich uzytkownikow na tej stronie szkoada gadac nie oplaca sie wchodzic na ten serwery bo tu admini to gowniarze ktorzy nie umieja grac i daja bany innym gracza za nic tak jak ja dostalem za nic od admina o nazwie (RACA)nie wiem za co ale kij mu w dupe chamowi jak nie daje innym grac szkoda mi takich ludzi na serwerach powinni byc inni admini rozsadni a zalozyciel tego serwera powinien to rozpatrywac a nie ciolkow przyjmuje bo kase mu daja a pozniej nie ma komu grac sam zawolalem pare osub zeby grali a teraz co mi sie przytrafilo ze nie moge se zagrac moj nick to ( IWAN ) oszczegam nie grajcie na tych serwerach

Po pierwsze dostałeś bana od racy, który zrobił Ci ss'y masz w reazonie ...

Po drugie, nie sądzę, że dostaniesz przez ten post UB

Po trzecie naucz się pisać, i uważaj kogo nazywasz gówniarzem :)

P.S.

Decyduj się chłopie

za co dostalem bana jak ja nic nie mam to jest nie ferrr karaja za cos czego sie nie ma ....dajcie mu und ban prosze bo bardzo lubie grac na tym serwerze

Podejrzewam że masz 11 gora 13 lat mocny w gebie a jak przyjdzie co do czego spekasz jak strus lebem w piasek. Administracja jest Spoko i ss robia po to zeby wykryc cziterow a jak sie hapiesz to pewnie masz cos do ukrycia dla mnie to ty jestes gowniarzem a nie administracja

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...