Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

• Nick: theQ~
  • Steam_ID: STEAM_0:1:19929482
  • Staż w CS: 2 lata,na The Games gram 4 miesiące.
  • Datę rejestracji na forum: 17:02:2010
  • b_560x95.png

• Od kiedy u Nas grasz: od 4 miesięcy.
  • Powód ubiegania się o Admina: Przebywam na serverze bardzo długo,w dzień również i w nocy,często jest tak,że graja ludzie z dopalaczami,a adminów nie ma,i cały server płacze. Staram się zaprowadzić porządek na serverze na tyle,ile mogę.
  • Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Gram dużo,jestem konsekwentny,nie daje banów za byle co,znam się mniej więcej na amxie,dość duży staż w cs-a.
  • Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania.

Posted

Zgadza się, gdy zacząłem gre na bf2 to chyba właśnie Ty byłeś pierwszą osobą, którą poznałem.

Jesteś kulturalny [nie słyszałem ani razu jak kogoś obrażałeś, przeklinałeś], a wręcz przeciwnie, pomagałeś uciszyć i ogarnąć. Bardzo często gdy wychodzę z CSa, ponieważ potrzebuje coś załatwić, Ty zwracasz się do Mnie o prośbę, bym komuś się przyjrzał, zbanował gdy np : idzie spam reklam, czy ktoś ma za duże pingi, jednym słowem, jesteś bardzo przydatny. Warto napisać, że prawie zawsze masz dobre przeczucie co do cziterów.

Masz u Mnie rzecz jasna wielkiego +

Posted

Hmm wszystko jest ogólnie ok dużo grasz na serwie jesteś jak to określił Rebel kulturalny, często podpowiadasz gdy widzisz czita, ogulnie jestem na TAK tylko masz małą liczbę postów ( wogule twoim pierwszym postem jest podanie o adma :D) więc spróbuj to nadrobić ;)

Posted
Czyli kolejna osoba na której koncie grają dwie osoby.

Nie.

Raca,posłuchaj,większość czasu,jaki jest,postaram sie przeznaczyć na cs-a,brat gra sporadycznie,jeśli wejdzie,zagra 1 mapę i to wszystko,rozumiem,gdyby cały czas grał,a ja udzielałbym się mniej to wtedy odrzucenie,ale na to raczej trzeba przymrużyć oko,bo czas jaki on spędza na grze jest <5 krotnie mniejszy od mojego.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...